Milletvekili Demirbağ, STK Platformu üyelerini dinledi 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformunu ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, başkanların taleplerini dinledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongrede Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcülüğüne seçilen Zafer Aksuoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.. Meclis çalışmaları dışında Elazığ’da olmaya gayret gösterdiğini belirten Milletvekili Demirbağ, platformun yeni yönetimine başarılar diledi. 

DEMİRBAĞ: İNŞALLAH BU ZİYARETİMİZİN ARDINDAN BAŞKA ZİYARETLERİMİZ OLACAK 

Milletvekili Demirbağ, “ malum olduğu üzere meclis çalışmaları ile paralel olarak her hafta 3 veya 4 gün Ankara şeklinde haftayı ikiye bölüyoruz. Geri kalan kısmında ise Elazığ’da oluyoruz meclis dışında. Bu haftada meclis çalışmalarını dün itibari ile bitirdik. Bugün Elazığ’ımıza geldik taziyeler ve bir iki ziyaret şimdide STK platform sözcülüğü seçiminde bu yeni göreve gelen Zafer Bey kardeşimizi dedik ziyaret edelim hayırlı olsun diyelim. Cenabı hak hayırlı vazifeler hayırlı hizmetler nasip etsin diyelim. İnşallah bu ziyaretimizin ardından başka ziyaretlerimiz olacak akşam canlı yayın programı yarın ilçe ziyaretleri Pazartesi akşamına kadar dolu dolu bu ziyaretlerimizi yaptıktan sonra yine meclis çalışmaları başlayacağı için Salı günüde Ankara’da olacağız” dedi. Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu da, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Demirbağ’a teşekkür ederek, gündemdeki konuların istişaresini yapacaklarını söyledi. 

AKSUOĞLU: BU VESİLE İLE İLİMİZDEKİ SORUNLARI İSTİŞARE ETME FIRSATI BULACAĞIZ 

Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, “ biz kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile ilimizdeki sorunları istişare etme fırsatı bulacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN