İşte Elazığ'da yapılacak etkinlikler 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirilmişti. Toplantıda alınan kararlar ve etkinlikler belli oldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ’ın tanıtımı ve geliştirilmesi için Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı yapılmıştı. Toplantıda Elazığ’ın tanıtılması için kararlar alındı. Elazığ’da toplantı neticesinde yapılacak etkinlikler belli oldu. 

VALİLİK: ETKİNLİKLER İÇİN GEREKLİ KOORDİNASYON SAĞLANMIŞTIR 

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman’ın başkanlığında kurum müdürlerinin katılımıyla şehrimizin tanıtımına ve gelişimine katkı sağlanması amacıyla İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen toplantıda kitap fuarı, Uluslararası Hazar Şiir Akşamları, İslam Medeniyeti Buluşmaları ve Şehir Tarihi Sempozyumu etkinliklerin yapılması kararlaştırılmış ve etkinlikler için gerekli koordinasyon sağlanmıştır” denildi.

ELAZIĞ’DAKİ ETKİNLİK TARİHLERİ 

08-16 Ekim 2022 tarihleri arasında Kitap Fuarı 14-16 Ekim 2022 tarihleri arasında Uluslararası Şiir Akşamları 17-19 Ekim 2022 tarihleri arasında İslam Medeniyeti Buluşmaları 21-23 Ekim 2022 tarihleri arasında ise Şehir Tarihi Sempozyumu etkinlikleri düzenlenecek.


İşte Elazığ'da yapılacak etkinlikler 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN