Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte Akçakiraz Beldesi Hürriyet Mahallesi Muhtarını ve Akçakiraz Beldesi Kıraç Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Ziyaretlerin ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ Akçakiraz Yeşilyurt Altınçevre Caddesindeki yapımı süren yolun incelemesinde bulundu. 

Milletvekili Demirbağ, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte Akçakiraz Beldesi Hürriyet Mahallesi Muhtarını ve Akçakiraz Beldesi Kıraç Mahallesini ziyaret edip, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ mahalle sakinlerinin talepleri hususlarında istişarede bulunup hasbihal ettiler.

Milletvekili Zülfü Demirbağ ziyaret esnasında yapmış olduğu açıklamada; Akçakiraz Belediye Başkanı Kaya ile birlikte Akçakiraz Beldesi Hürriyet Mahallesi Muhtarına ve mahalle sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Akçakiraz Beldesi Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın ise yapmış olduğu açıklama, “Değerli büyüğümüz, ağabeyimiz AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı çok memnun kaldık. Kendisine yapmış olduğu bu ziyaretten ötürü şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya daha sonra Akçakiraz Beldesi Kıraç Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Demirbağ Kıraç Mahallesin’de de bir dizi temaslarda bulundu. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Elazığ Hizmet-İş Şube Başkanı Kazım Cavlı, Öz Sağlık-İş Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş ve Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile Akçakiraz Yeşilyurt Altınçevre Caddesindeki yapımı süren yolun incelemesinde bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN