Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan: Değişim hayırlı olsun

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, 14 Mayıs seçimlerinde milletimizin kutlu iradesini yeniden hâkim kılacaklarını ifade etti.  “2023 seçimlerini kazanıp güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye’yi kuracaklarını ifade eden İyi Parti Elazığ Milletvekili adayı Yüksel Ercan, şunları söyledi:

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban’dan, tazminat kararı ile sert açıklamalar

Elazığ Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, bugün resmi gazetede yayınlanan depremden etkilenen yerlerde kamu personeline tazminat kararı ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. 

23 HEDEF VE PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı koordinasyonunda 14 Mayıs sonrası TBMM çatısı altında Elazığ’ın sosyo-kültürel ve ekonomik gelişme ve kalkınmasını hedefleyen 23 hedef ve projenin lansmanı gerçekleştirildi. MHP Milletvekili adayları hazırlanan görsel sunu eşliğinde projelerin detaylarını katılımcılarla paylaştılar. MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver, bir halk sözleşmesi mantığı ile hazırlanan hedeflerle şehrin gelecek yüz yılının şekilleneceği dile getirildi.

İYİ PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI YÜKSEL ERCAN: “YENİ SANAYİ SİTESİNİNİN YAPIMI İYİ PARTİ’YE NASİP OLACAK”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, kamu kurum ve kuruluşları yanında esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Eski Bakan Yardımcısı Tunç’tan Karakoçan ve Köylerine Ziyaret 

Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte Karakoçan, Sarıcan ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Gençlerin istihdamı için gayret edeceğim

Seçim çalışmalarını sürdüren Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bu kez Elazığlı gençlerle bir araya geldi. Gençlerin büyük bir coşkuyla karşıladığı Prof. Dr. Yasemin Açık, “Elazığ’da gençlerin istihdam edilmesi için yeni yatırımların, yeni fabrikaların, yeni istihdam alanlarının açılması için özel olarak gayret edeceğim. İş insanı arkadaşlarımı yatırım yapmaları için Elazığ’a davet edeceğim” dedi.

IŞIKVER: KAMU-SEN ÜYELERİNİN MAĞDURİYETİNE SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Kamu-Sen Üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada 14 Mayıs sonrası hiçbir Kamu-Sen Üyesi’nin yaşadığı mağduriyete seyirci kalınmayacağını söyledi.

ELAZIĞ BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. BİLAL ÇOBAN, KAPALI ÇARŞI’DA MİTİNGE DÖNÜŞEN BİR KALABALIK İLE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Bağımsız milletvekili adayı Çoban, 14 mayıs seçimlerinin bir manken seçimi olmadığını vurgularken, açıklamalarına şöyle devam etti:

MHP Elazığ Milletvekili Adayı IŞIKVER: Kültür Hayatımızın Değerli Kurumları Hak Ettiği İlgiyi 14 Mayıs Sonrası Görecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Elazığ Kültür hayatında önemli bir yeri olan EFTUD’u ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Işıkver burada yaptığı değerlendirmede, “İlimiz için TBMM çatısı altında yapacağımız hizmetleri 23 ana başlık altında gruplandırdık. Bunlarda biride Elazığ Kültür ve Sanat Obası’dır. Bu proje ile EFTUD gibi bu kültürün yaşamasına büyük katkı veren tüm STK’larımızı çok daha güçlü bir hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Sönmez’e ülkenin her yerinden ardı ardına destek açıklamaları geliyor

İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’e destek ziyaretleri çığ gibi büyüyerek artıyor.

Aydın Ayaz: Trol ordularına boyun eğmeyeceğiz!

Önceki dönem Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, sosyal medya mecralarında fake hesaplarla şahsı için saldırıya geçildiğini belirterek ‘Trol Ordularına Karşı Boyun Eğmeyeceğiz’ dedi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: Hedefimiz Üreten Şehir Elazığ

“Bir çok konu ve sektörde olduğu gibi Elazığ bir zamanlar sanayi ve ticaret şehri denecek kadar büyük bir potansiyele sahipti. Geçmiş yıllara baktığımızda bu şehirde kamu, özel ve kamu-özel ortaklıklarıyla kurulan 50’ye yakın fabrikalarda insanlar istihdam edilmişti. Bu fabrikaların neredeyse tümü kapandı veya bir şekilde şehir değiştirdi. Gelişen teknoloji ve bulunduğu konum itibariyle bu şehir üretimde atılımlar yaparak yeniden ticaret ve sanayide önemli bir konuma gelebilir.” 

Ercan: Kovancılar, Palu Ve Beyhan’ın Atık Suları Keban Baraj Gölünü tehdit ediyor

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, seçim gezilerini sürdürüyor. 

Toplam 283 haber.