Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kültürde değişim rüzgarı!

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, Elazığ’da günlük yayın yapan Hakimiyet Gazetesi’yle bir röportaj gerçekleştirdi. 

ALTAŞ: BİZE GÜVENEN SAKİNLERİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda mahalle esnafı ve hane sakinlerini gezen Altaş, seçilmesi halinde birçok projeye imza atacaklarını kaydetti. 

Suçumuz kadın olmak mı?

Bazen o kadar çok içleniyor ve de sinir küpü oluyorum ki bunu tahmin dahi edemezsiniz. Tek derdi ve gayesi evladına güzel bir gelecek sunmak olan sevgili meslektaşım Pınar Çetin’in Yeni Ufuk Haber Sitesi’ndeki köşe yazısını okuyunca adeta büyük bir şok yaşadım.

GAZETECİ GÜLŞAH ALTAŞ, KÜLTÜR MAHALLESİ’NDEN MUHTAR ADAYI OLDU

Uzun yıllardan beri Elazığ’da gazetecilik mesleğini yürüten ve işinde oldukça başarılar elde eden Gülşah Altaş, Kültür Mahallesi’nden muhtar adayı oldu.

Hani şehir dışına taşınacaktı?

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürlüğünün, geçmişte tüm siyasi ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere şehrin merkezi olan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde ve birçok yetişmiş çam ağacının yok olmasına sebep olan 110 lojman ve idare binasını yapıp tamamlamasının ardından şimdi ise aynı hatayı Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor. Kurum,  yine tüm siyasilerin ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere idare binasını Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapmak için ihaleye çıktı.

YASEMİN HOCA ZORU BAŞARDI 

Nazırlı: Bizlerle Türkiye Yüzyılı hedefine ortak oldunuz

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Nazırlı ve Elazığ milletvekilleri Erol Keleş ile Ejder Açıkkapı Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde teşekkür ve destek ziyaretlerini sürdürüyor. 

Milletvekili Gürsel Erol, gündeme dair açıklamalarda bulundu 

İsmail Küçükkaya’nın sunduğu “Yeni Bir Sabah” programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Ben CHP’nin milletvekiliyim. Apo’ya af değil terör örgütleriyle ilgili bir düzenlenme gelirse ben o Meclis’i birbirine katarım” dedi. 

28. DÖNEM AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TANER ER: 28 MAYIS’TA CUMHURBAŞKANIMIZ EN YÜKSEK OYU ALACAKTIR

AK Parti Elazığ 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Taner Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oyu alacağını ifade etti.

ÖSYM, Elazığ'dan KPSS'ye başvuran adaylardan ücret almayacak 

Deprem bölgesinde KPSS’ye başvuru yapan adaylardan ücret alınmayacağı ÖSYM tarafından açıklandı. Bu kapsamda Elazığ’da KPSS başvuru yapan adaylar ücret ödemeyecekler. 

Demirbağ: Cumhurbaşkanımız ikinci turda seçilecektir 

22, 24 ve 27. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçim sonuçlarını değerlendirerek, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. 

Başkan Yılmaz: Elazığ, kararını AK Parti’den yana verdi

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Elazığ’ın kararını Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den yana kullandığını söyledi.

Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ’da personel alımı yapacak 

Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere Elazığ’dan sözleşmeli 7 kişi alınacak. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Ankara’ya güçlü bir şekilde gidelim

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban, Hüseynik’te konvoylarla karşılandı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, mahallesi Hüseynik’te konvoylarla karşılanarak kalabalık gruplara hitap etti. 

Toplam 283 haber.