Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ’ın yeni dönem muhtarları belli oldu

Elazığ’da 2024 yerel seçimler için oy kullanımı saat 16.00 itibariyle sona ererek oylar sayılmaya başlandı. Oy sayımıyla birlikte Elazığ’ın yeni dönem muhtarları da belli oldu.

MUHTAR ADAYI ER’DEN MAHALLE SAKİNLERİNE ÖNEMLİ ÇAĞRI!

Aşağıdemirtaş Mahallesi Muhtarı ve Adayı Muhtar Taner Er, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi mahalle sakinlerine önemli çağrıda bulundu.

Başkan adayı Ayaz’dan seçmenlere çağrı!

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkanı Adayı Aydın Ayaz, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçmenlere çağrıda bulundu.

Muhtar Adayı Altaş’tan mahalle sakinlerine çağrı!

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Gülşah Altaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi mahalle sakinlerine önemli çağrıda bulundu.

Kültür Mahallesine; neden kadın muhtar?

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek amacıyla muhtar adayı olan Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını tamamladığını ve bir kadın olarak neden muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Muhtar Adayı Altaş, Kanal Fırat’ın konuğu oldu

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Gülşah Altaş, Kanal Fırat Televizyonunun canlı yayın konuğu oldu.

AK Parti Kurucularından Vahap Erdem’den, Murat Aygen’e Destek

AK Parti Kurucularından Vahap Erdem, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen için iftar yemeği vererek 31 Mart yerel seçimlerinde Aygen’i destekleme kararı aldığını açıkladı.

Muhtar Adayı Altaş’tan taraftara jest

Kültür Mahallesi'nin Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, mahalle sakinlerine Elazığspor-Kelkit Hürriyetspor Maçı için ücretsiz bilet vereceğini açıkladı…

MUHTAR TANER ER: BİR DÖNEM DAHA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde bir dönem daha mahalle sakinlerinden destek istedi. 

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Kültür Mahallesi'nin muhtar adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle halkı, muhtar adayı Altaş’a tam destek veriyor.

MHP, hedefe çok yakın

31 Mart yerel seçimleri öncesi adayların ve partilerin yoğun çalışmaları devam ediyor.

Elazığ'da Muhtar Adaylarının Rekabeti Daha Heyecanlı

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlarının yanı sıra mahalle ve köy muhtarları da belirlenecek.

Elazığ siyasetinde sular durulmuyor!

Yeniden Refah Partisi Karakoçan ilçe teşkilatı istifa etti. 

AK PARTİ ADAYLARINI NEDEN AÇIKLAMIYOR? GİZLİ EL KİM?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Elazığ’da siyasi hareketlilik yok denecek kadar az. Partilerin aday belirleme süreçlerinde yaşanan sıkıntılar, hala daha açıklanmayan adaylar derken 31 Mart’a kadar heyecansızlığın devam edeceği aşikâr.

İYİ, PEKİYİ DEĞİL!

31 Mart Seçimleri geldi çattı, İYİ Parti Elazığ'da belediye başkan adayını hala belirleyemedi. İYİ Parti başkan adayı çıkaracak mı ya da ortada bir sorun mu var, yetkili bir ağızdan açıklama yapılmıyor.

Muhtar Taner Er, adaylığını açıkladı

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde yeniden mahalle muhtarlığına aday oldu. 

Toplam 283 haber.