Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Açıkkapı: Maden’in büyük zenginliği ekonomimize değer katacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Maden’de bulunan Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük bakır rezervinin gün yüzüne çıkarılma çalışmalarının başladığını, yaklaşık 100 km bir derinliğe ulaşılarak Türkiye ekonomisine önemli bir değer katılacağın söyledi.

Işıkver: Üretim ve istihdam olmazsa olmazımız

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Nazırlı: Daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kuruyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılı ile daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kurduklarını söyledi.

Demir ailesinin mutlu günü

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir’in çocukları Ahmet Karahan ve Devlet Bilgehan Demir’in sünnet törenine çok sayıda davetli katıldı. 

Yılmaz: Türkiye Üzerinde Hesap Yapmaya Ve Oyun Kurmaya Çalışanlar 14 Mayıs’ta Hüsrana Uğrayacak

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi. Diyarbakır ve Bingöl'deki temaslarını tamamlamasının ardından gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz Elazığ şehir merkezinde ve Yazıkonak'ta vatandaşlarla buluştu.

Açıkkapı’dan Stadyum açıklaması!

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, yapımı tamamlanan ve Pazar günü ilk maçın oynanacağı Yeni Elazığ Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yapımında büyük emek ve gayret sarf ettiğim stadın tamamlanmış olması mutluk verici. Şehrimize ve Elazığspor’umuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 

Prof. Dr. Erol Keleş: Cumhurbaşkanımızın sırtını asla yere getirmeyeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Açık: Elazığ’ın sorunlarını bir bir çözeceğiz

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Prof. Dr. Yasemin Açık, kurum ziyaretlerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerine de yoğun bir şekilde devam ediyor. 

CHP’li Erol pazarda vatandaş ve esnafı dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Öz: 14 Mayıs’ta milletimizle beraber yeni bir zafere imza atacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Yanılmaz: Elazığ-Malatya arası hızlı tren projesi hayata geçiyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ-Malatya arasına hızlı tren seferlerinin başlayacağını belirterek; “Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ arası fizibilite çalışmaları yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ön hazırlıklar bittikten sonra yapım projeleri de bitecek, ihale aşamasına gelinecek ve Elazığ inşallah hızlı trenle buluşacak.” dedi.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Elazığ mitingi coşkuyla geçti

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşen Elazığ Mitinginin coşkuyla geçtiğini kaydetti. 

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Çemişgezek-Pertek Köprüsü sözüm olsun

Elazığ’da yaşayan Pertek ve Çemişgezeklilerle buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver salonu dolduran yüzlerce coşkulu vatandaşa seslendi; “23 madden oluşan Halk Sözleşmemizde yer alan Çemişgezek-Pertek Köprüsü’nü 14 mayıs sonrasında bu şehre kazandırmak benim bu salonda sizlere sözüm olsun. Sizler bu şehirde bir vekil çıkaracak nüfusa sahipken, siyasi ve bürokrasideki yalnızlığınıza son vereceğim” ifadelerinde bulundu. 

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN seçim gezisi kapsamında Hozat Garaj’ı esnaflarını ziyaretle güne başladı. 

CHP Elazığ İl Başkanı Duran’ın makam aracına silahlı saldırı

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Erbakan, Elazığlılara seslendi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhuriyet Meydanı’ndan Elazığlılara seslendi. 

Toplam 283 haber.