Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vatandaştan Sönmez’e:  Demokrasiyi, huzuru, adaleti özledik biz arkanızdayız

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez, seçim çalışmaları kapsamında Maden İlçesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Maden Halkı’nın yoğun ilgi gösterdiği Sönmez, vatandaşları dinledi, projelerini anlattı.

İyi Parti Milletvekili Adayı Ercan: Maden, zenginlik içinde mağduriyet yaşıyor

İyi Parti milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. 

İrfan Sönmez, günbegün artan desteklerle meclise yürüyor

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı İrfan Sönmez’e destek açıklamaları devam ediyor.

Elazığ Afad Ekibi Kahramanmaraş’da çalışmalarıyla göz dolduruyor

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle etkilenen illerdeki arama ve kurtarma çalışmalarının ardından 7 Mart 2023 tarihinden itibaren Kahramanmaraş iline görevlendirilen AFAD Şube Müdürü Teymen ŞİMŞEK, Şef İrfan ÖZEN, Arama ve Kurtarma Teknisyenleri Hikmet ABA, Ergül YILMAZ ve Ferhat AY aynı gün çalışmalara başlamıştır.

Elazığ'da birlik ve beraberlik buluşması

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

CHP'li Erol'un doktorundan açıklama: 'Milletvekilimizin herhangi önemli bir problemi yok'

Yoğun çalışmaların ardından dün gittiği hastanede gözetim altına alınan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un doktoru Can Soreş Kaplan, Erol'un herhangi bir önemli probleminin olmadığını ifade etti.

ELAZIĞ BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. BİLAL ÇOBAN, BASKİL SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAMALI!

Bağımsız aday ÇOBAN, Baskil’in seçimden seçime hatırlanmaması gerektiğini vurgularken, açıklamalarına şöyle devam etti:

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Eğitimciler isterse şehirde ülkede değişir

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren ve bu kapsamda Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, mahalle ve köy toplantıları, iş dünyasının çatı örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Türk Eğitim-Sen Üyeleriyle bir araya geldi.  Sendika Üyeleriyle istişare eden Işıkver “Eğitimciler isterse bir şehri, bir ülkeyi değiştirecek güce sahiptir. Çünkü Sizler toplum içerisinde hep kanaat önderi ve tüm halkın saygı duyduğu bir kutsal mesleğin icracılarısınız. Elazığ için 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemin başlaması için sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır ” dedi. 

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odasından üyelerine e- ticaret eğitimi 

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Fırat Kalkınma Ajansının destekleriyle üyelerine e- ticaret eğitimi vermeye başladı.

Elazığ, liderini bekliyor!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Elazığ’a geliyor. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala ülke genelindeki mitinglerini sürdüren Erbakan, 5 Mayıs Cuma günü saat 17’de Hünkar Mahfili Elazığ’da düzenlenecek olan mitinge katılacak.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Elazığ’da güçlü bir hizmet dönemi başlayacak

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına dinlenmeden, durmadan aralıksız bir şekilde son hız devam ediyor. Seçime sayılı günler kala şehrimizin her noktasında vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden Prof. Dr. Yasemin Açık, kamu kurum ve esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Vekil Adayı Sönmez Elazığ’ın her bölgesinin milletvekili olacağız

Elazığ İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, vekillik yolunda temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Sönmez, amaçlarının 2 vekil çıkarmak olduğunu vurguladı.

Türkiye Diyanet Vakfı Kovancılar Bürosunun açılışı gerçekleştirildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kovancılar Şubesinin hizmet bürosu Elazıg İl Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ, Kovancılar İlçe Müftüsü Muhammed Sait OKUMUŞ, Kurum amirleri, STK temsilcileri, TDV gönüllüleri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı.

MHP Milletvekili Adayı Işıkver’den 23 Maddelik Halk Sözleşmesi!

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, şehir için hayati önem taşıyan 23 Maddelik Halk Sözleşmesi yayımladı. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın güçlü bir oy alacağına inandıklarını kaydeden Işıkver, Elazığ’ın gelişimine katkı sunacak maddeleri bir bir sıraladı. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Toplam 283 haber.