Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Maden ve Gezin ilçelerine ziyarette bulundu

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında Maden ve Gezin ilçelerine ziyarette bulundu.

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Keban’ı karanlıkta bırakan zihniyet gidecek

Seçim kampanyasını kapsamında Keban ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla biraraya gelen MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver “İlimizin ve ülkemizin gurur kaynağı Keban Barajı’nı bünyesinde bulunduran Keban ilçemizi ne yazık ki siyasi irade ve bu iradenin oluşturduğu statüko karanlıkta bırakmıştır. 14 Mayıs sonrası kurulan bu masayı yerle yeksan etmek benim boynum borcudur ” dedi. 

Milletvekili Erol, İBB tarafından yaptırılan dev yatırımda incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 348 milyon liralık okulun, inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Milletvekili adayı Sönmez, Sivrice ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, İYİ Parti İl Teşkilatı ile birlikte Sivrice İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Işıkver: Milliyetçi Hareket Partisi döneminin başlamasına çok az kaldı

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Kapalı Çarşı ve Kuyumcular Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban’a, Kovancılar ve Karakoçan’da yoğun ilgi 

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim gezileri kapsamında Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinde yoğun bir ilgiyle karşılandı. 

Değişim rüzgarı Palu’dan esti 

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, Palu ve Beyhan’a düzenlediği ziyarette halkın büyük bir ilgisiyle karşılaştı.  Seçim çalışmaları devam eden İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, partililerle birlikte Palu ve Beyhan’da vatandaşlarla bir araya geldi.

İyi Parti Milletvekili Adayı Sönmez seçim çalışmalarına devam ediyor

Elazığ İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Kapı kapı, kurum kurum toplumun her kesiminden vatandaş ve bürokratlarla bir araya gelen Sönmez, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Başkan Ülgen PALU için çalışıyor

Elazığ'ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak ilçenin ve şehrin sorunlarına duyarsız kalmayan Palu Kültür ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Fadıl Ülgen, ilçede eksik tespit edilen sıkıntıları gündeme taşımaya ve bu sorunların çözümü için çalışmalarına aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ediyor...

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Bilal Çoban, Ağın ve Keban ilçelerini ziyaret etti

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim gezileri kapsamın Ağın ve Keban ilçelerini ziyaret etti. 

CHP’li Erol’a vatandaşlardan büyük destek 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Oto Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti. Oto galerici esnafı Erol’u bağrına basarak kendisine tam destek sözü verdi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Milletvekili Adayı Işıkver’den Elazığspor taraftarına 18 bin 500 bilet desteği

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor’un 07 Mayıs 2023 Pazar günü Elazığ’da karşılaşacağı Karaköprü Belediye SK karşılaşması için Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver 18 bin 500 bilet alarak tüm taraftarları Bordo-Beyazlı takımımızı desteklemeye davet etti…

Işıkver: 14 Mayıs zaferinin ateşi Elazığ’dan Türkiye’ye yayılacaktır

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Yemişlik TOKİ sakinleri ile bir araya geldi.

Milletvekili Gürsel Erol'dan gençlere müjdeli haber: Bin 500 TL tutarında genç kart ve yeni yurtlar geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Toplam 283 haber.