Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: GENÇLERİN MECLİSTE SESİ OLACAĞIM

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “gençlerin mecliste sesi olmak isteyen bir kişi olarak, öncelikle gençlerin sorunlarını ve taleplerini iyi anlıyorum. İlk fırsatta Gençlerin eğitim, işsizlik, barınma, sağlık gibi konularda yaşadıkları sorunlar ve beklentileri mecliste dile getirip ve çözüm önerileri sunacağım.” dedi.

Prof. Dr. Güner Sönmez Elazığ’da

Elazığ’ımızın yetiştirdiği başarılı Doktorlardan Prof. Dr. Güner SÖNMEZ özellikle Covid-19’dan sonra sosyal medya ’da ve ulusal televizyonlarda adından sıklıkla bahsettirmiş, yapmış olduğu açıklamalar ve paylaşımlarla sürekli övgü ile bahsedilmiş bir Radyoloji Uzmanı.Sönmez, 9 kardeşli bir ailede zorluklarla okumuş ve Türkiye’nin en iyi Tıp Fakültelerinden Gülhane Askeri Tıp Akademisini (GATA) kazanmıştır. Elazığlı’ lığını hiçbir zaman inkâr etmemiş, doktorluğunun yanında özellikle Elazığ ve ülkemizin değişik yörelerindeki mutfakların görsellerini paylaşarak iyi bir Gurme olduğunu da göstermiştir.

Bakırmaden Yardımlaşma Derneği’nden İrfan Sönmez’e destek

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez partililerle birlikte Elazığ Bakır Madenliler Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.  Dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği ziyaret programında Bakır Madenliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Nadir Yalap İrfan Sönmez’i mecliste Elazığ’ın vekili olarak görmek istediklerini belirtti. Yalap şunları söyledi: ‘’Sayın vekillerime başarılar dilerim. Sayın vekilimi biz 12 Eylül döneminden beri tanıyoruz. Bu nedenle Madenler Derneğimiz  ve Madenliler olarak  önce vekil edip meclise gönderdikten sonra çok büyük faydaları olacağını düşünüyoruz. Vekillerimin madene çok büyük katkı sağlayacağından hiçbir şüphem yok. Kendilerine bu milletvekilliği yolculuğunun önce ülkemize, sonra Elazığ'ımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Şeref verdiler.’’

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver’den eğitime destek

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, yaklaşık 3000 öğrenciye kaynak kitap desteğinde bulundu. 

Gezin ve Bermaz Bölgelerinden Sönmez’e büyük destek 

Elazığ İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez seçim çalışmaları kapsamında Gezin ve Bermaz bölgelerini ziyaret etti.

Nazırlı: Elazığ'ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti'nin Elazığ'da yapmış olduğu birçok yatırımın, Elazığ'ın geleceğini inşa etme iddialarının teminatını oluşturduğunu söyledi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: Milletimiz hizmetin adresini biliyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz masa başında bol keseden boş vaatlerde bulunanlara hiçbir zaman itibar etmediği gibi bu seçimlerde de itibar etmeyecektir. Çünkü milletimiz hizmetin adresini biliyor. 21 yıldır olduğu gibi ülkemiz hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam edecektir.” dedi. 

Benzine 90 Kuruş İndirim Geldi 

Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 90 kuruşluk indirim geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. 

ELAZIĞ, YASEMİN AÇIK DİYOR!

Elazığ’da siyasi parti ve bağımsız adayların seçim çalışmaları oldukça yoğun bir şekilde gerçekleşiyor. 14 Mayıs’ta sandığa gidecek olan vatandaşın kararı büyük oranda netlik kazansa da kararsız seçmenlerin olduğu gözlemleniyor.

Yanılmaz: Gençlik üzerinde en yüksek oyu alan parti Ak Parti olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, katıldığı televizyon programında siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Milletvekili Erol: Ovalarımızdaki sulama birliklerine ve su şebekesi pompalama gereksinimi olan köylere sıfır faizli 10 yıl vadeli kredi temin edilecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kent merkezi, ilçe, belde ve köyleri gezerek vatandaşlardan gelen talepleri  dinleyen Milletvekili Erol, aynı zamanda iktidara geldikleri takdirde hayata geçirilecekleri projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. Özellikle üç tarafı sularla çevrili yarım ada konumundaki Elazığ'daki temel sorunların başından gelen tarım ve hayvancılık alanlarını seçim bildirgelerine koyan Milletvekili Erol, sulama projeleri, elektrik kullanımı ve borçlanmaları, üzüm yetişticilerinin kuracağı kooperatifleşmesi alanlarında gerekli desteklerin verileceğini bildirdi. 

Prof. Dr. Keleş: Hizmetlerimle şehrime bakanlığı getireceğim

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “Allah kısmet eder Meclis’e gidersem emeğimle, hizmetimle Allah’ın izniyle ülkeme, şehrime, ilçelerime bakanlığı getireceğim. Size söz veriyorum.” dedi.

Açıkkapı: Onlar hayal satarken biz hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, CHP’nin İstanbul’da verdiği konut sözü ile Elazığ’da yapılan 25 bin konutu karşılaştırdı. Açıkkapı, muhalefetin yalan vaatlerde bulunduğunu belirterek Kılıçdaroğlu’ndan 1 yıl sürede İstanbul’da 100 bin konut yapıp ücretsiz bir şekilde tamamlama sözü istedi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban: Şehrin ekonomisinin canlanması adına çalışacağız

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim ziyaretleri kapsamında ŞIRA Meydanı’nı ve Yurtbaşı ilçesini ziyaret etti.  Yıllar öncesinde babasının Şıra Meydanı’nda ofisi olduğunu belirten bağımsız aday ÇOBAN, rahmetli baba dostları ile buluşmaktan, eski günleri yad etmekten mutlu olduğunu ifade etti. 

İyi Parti Milletvekili Adayı Sönmez’e Toplumun Her Kesiminden Destek Açıklamaları Geliyor

Seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’e destek ziyaretleri de devam ediyor. 

Işıkver: Bir Oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Bir Oy Da Mhp’ye

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, seçim çalışmaları kapsamında Palu, Beyhan, Kovancılar Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde temaslarda bulundu.

Toplam 283 haber.