Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor

Altın fiyatları, Fed ve İngiltere Merkez Bankası’nın para politikası toplantıları öncesinde yatırımcıların sıkılaşan para politikasının küresel toparlanma üzerinde yaratabileceği baskılara odaklanmasıyla yükseldi.

Türkiye'nin Otomobili İstanbul Park'ta piste çıktı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubunun (TOGG) sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda yerli otomobilin üretim ve montaj sürecine ilişkin yeni detaylar paylaşılırken aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsü de videoda yer aldı. Otomobilin 0-100 km/s hızlanmasının 4,8 saniye olduğu aktarıldı.

Vali Ömer Toraman aşılamadaki hedefi açıkladı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ’ın aşılamada yüzde 65,1 oranıyla sarıya geçtiğini vurgulayarak hedefin yüzde 75 olduğunu açıkladı. 

Ümraniye’de Elazığ yöresel ürünlerine yoğun ilgi   

Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla 27 ve 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Elazığ Yöresel Ürünler ve Lezzet Günleri İstanbul Ümraniye Santral Meydanı'nda devam ediyor. 

EYT'liler İçin Heyecanlandıran Gelişme 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca vatandaşa rahat nefes aldıracak düzenlemelerin yapılması talimatını verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emeklilik için yaşı bekleyenler (EYT), asgari ücret ve emekli aylıkları konusunda çalışma yapıyor. 

Teşekkürler Sayın Başkanım, uzun zamandır böyle güzel program takip etmedim

Uzun bir aradan sonra Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oldukça güzel bir programı ilgiyle izleme imkanı yakaladım. En son takvim yaprakları 2013 yılı kasım ayını gösterdiğinde o salon böyle dolmuş ve üç bine yakın katılımcı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu konferansını izlemişti.

Cumhuriyetimiz 98 Yaşında 

98 yıl önce tarihler bugünü gösterirken kuruldu Cumhuriyet… Zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşı’nın ardından egemenlik; kayıtsız, şartsız milletin oldu. İşte o şanlı zafer, 98 yaşında.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu yılın son raporunu açıkladı 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yılın son enflasyon raporunu sundu.. Kavcıoğlu, gıda fiyatlarındaki artışın enflasyona yönelik baskısına dikkat çekti. 2021 sonu için enflasyon beklentisi yükseltilerek 4,3 puanlık güncelleme ile 14,1'den 18,4'e çıkarıldı.

Elazığ Belediyesi Şehir Genelindeki Menfez Ve Mazgalları Temizledi 

Elazığ Belediyesi, yağışlar sonrası meydana gelebilecek tıkanma, su birikintisi ve baskınlara karşı tedbir almaya devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi Kışa Dayanıklı Yeşillendirme Çalışmalarına Devam Ediyor 

Elazığ Belediyesi, kent estetiğine değer kazandıran çalışmalarına devam ediyor. Daha yeşil bir Elazığ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, şehir genelinde yeni park alanlarını bir bir hizmete sunarken yeşil alanlarda da çim ekimi, çiçek dikimi ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. 

Elazığ’da Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı Kaç Oldu? 

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da Eylül ayı sonu itibariyle toplam trafiğe kayıtlı araç sayısı 136 bin 931 oldu. Aynı yılın bir önceki ayına göre Elazığ’daki araç sayısı 291 adet arttı. 

Toplam 283 haber.