Ömer Kaya Haberleri
SON DAKİKA

Ömer Kaya Haberleri

Ömer Kaya haberleri, haber editörü Ömer Kaya tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Açıkkapı; Bu millet, kimin yanında olduğunu 14 Mayıs’ta 7’li masaya da 7 düvele de gösterecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, “Kimse milletimizin birliğine, bayrağımızın sembolü olduğu istiklalimize, vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin tekliğine göz dikemez. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimizle birlikte bu hakikati 7’li masaya da, 7 düvele de bir kez daha ispatlayacağız.” dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: Önceliğim gençlerle ilgili projeler ve istihdama yönelik projeler

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, katıldığı televizyon programında seçim çalışmaları ve siyasi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öz, “Öncelikle gençlerle alakalı her projenin içerisinde olacağım. En büyük amacım ise bu şehre istihdam sağlayacak projelerin içerisinde almak.” dedi.

Milletvekili Erol: Bizim iktidarımızda özgür bir Türkiye’yi kuracağız

CHP’li Erol, Elazığ’da güçlü bir şekilde seçilirsek karşınıza milletvekili olarak değil Bakan olarak geleceğim

Prof. Dr. Yasemin Açık’a Ege Bölgesindeki Elazığlılardan destek

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a şehrimizdeki vatandaşların desteklerin yanı sıra il dışında yaşayan hemşerilerinden de büyük destek geliyor.

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: Her evden bir oy istiyorum

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, ‘’ HER EVDEN BİR OY İSTİYORUM’’ kampanyasını Palu ve Kovancılar’da vatandaşlara anlattı.

Tribünlerden Işıkver’e sevgi seli 

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver Es Elazığspor-Karaköprü Belediye Spor Maçını Elazığspor taraftarları ile izledi. 

Baskil, evladı İrfan Sönmez’i bağrına bastı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılaşan Sönmez, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi. 

Yıldırım ve Milletvekili Adaylarından Stadyum Açıklaması

AK Parti Hükümetinin Elazığ’da yeni bir projesi daha tamamlanarak hizmete sunuldu. Avrupa standartlarında inşa edilen Yeni Stadyum, Elazığspor’un Karaköprü Belediyesiyle bugün oynadığı karşılaşma ile hizmete açıldı. 

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş: Hizmet benim işim

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, muhalefet partisi milletvekili adayının ‘hizmet’ söylemini eleştirerek, 21 yıllık bir AK Parti dönemi var. Yapılan hizmet AK Parti döneminde yapıldı.” dedi.

Milletvekili Adayı Öz: Elazığ’ımızda yeni iş alanları açacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını şehir merkezi ve köylere yaptığı ziyaretlerle aralıksız sürdürüyor.  Milletvekili Adayı Öz, seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığınca Kültürk Park’ta düzenlenen programda avukatlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı’dan Milletvekili Erol’a destek ziyareti

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ ziyaretinde, CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Milletvekili Gürsel Erol'u ziyaret ederek, seçim sürecinde gösterdiği başarılı çalışmaları takdir etti. İki siyasi isim, CHP Elazığ İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Sönmez, seçim yoğunluğunda anneleri unutmadı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, Sivriceliler Derneği’ni ziyaret etti. Depremlerden büyük yara alan Elazığ’ın en gözde ilçelerinden Sivrice’nin sorunlarını, Sivrice Halkının beklentileri üzerine gerçekleşen sohbet sonrası Sivriceliler Dernek Başkanı Çetin Özmen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: ‘’İYİ Parti Elazığ teşkilatı ve Milletvekili adayları Sayın Av. Dr. İrfan Sönmez ve Kerim Eflatun Derneğimize yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kendilerine çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileriz.’’ 

Yanılmaz: Zillet İttifakı’nın vatandaşa umut olacak hiçbir projesi yok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Millet İttifakı’nın vatandaşlara umut olacak hiçbir projesinin olmadığını belirterek; “AK Parti ile eser ve hizmet siyasetinde yarışmak yerine, abuk sabuk vaatlerle günü kurtarmaya çalışıyorlar.” dedi. 

Prof. Dr. Yasemin Açık “Beni Öyle Bir Oyla Gönderinki Elazığ’ın İsteklerine Kimse Sessiz Kalamasın”

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin yanı sıra şehir merkezinde de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle buluşmasında kendisini bekleyen coşkulu kalabalıkla bir araya gelen Prof. Dr. Açık, esnaf ziyaretlerine de devam etti.

Nazırlı: Gençlerin 7’li masanın vaatlerine karnı tok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim gezilerinde büyük bir heyecan ve coşku gördüğü gençlerin, 14 Mayıs’ta geleceklerini düşünerek AK Parti’den ve Recep Tayyip Erdoğan’dan yana oy kullanacağını söyledi. 

Çoban, Sivrice ve Bermaz’da yoğun ilgiyle karşılandı

Bağımsız aday ÇOBAN, önce Sivrice ilçesi ile başladığı programına, Bermaz köylerine kalabalık konvoy ile giriş yaptı. 

Toplam 283 haber.