28. DÖNEM AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TANER ER: 28 MAYIS'TA CUMHURBAŞKANIMIZ EN YÜKSEK OYU ALACAKTIR

AK Parti Elazığ 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Taner Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oyu alacağını ifade etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

AK Parti’nin 20 yılda gerçekleşen tüm seçimlerde birinci parti olduğunu belirten Taner Er, Elazığ’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 14 Mayıs tarihindeki seçimlerde yüksek bir oy çıktığını kaydederek, 28 Mayıs’ta oy oranının daha da yükseleceğini sözlerine ekledi.

ÜLKE İNSANI İSTİKRAR DEDİ!

14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerde ülke insanının istikrardan yana tavır sergilediğine dikkat çeken 28. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Taner Er, vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveninin tam olduğunu kaydetti.

Er, açıklamasında şunları söyledi:

“Yıllardır girdiği tüm seçimlerden zaferle çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinden de zaferle çıkarak adını tarihin altın sayfalarına yazdırmıştır. Meclis aritmetiğinde Cumhur İttifakı 322 Milletvekili ile temsil hakkını elde etmiş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise yüzde 49,5 gibi büyük başarı sağlamıştır. Elazığ’da ise Cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük teveccüh gösterilmiştir. Bizler 28 Mayıs akşamına kadar durmadan, usanmadan çalışacağız ve yeni zaferlerin yazılması adına mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizden 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana tavır sergilemelerini önemle istirham ediyor, seçimin ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN