Ak Parti Haberleri
SON DAKİKA

Ak Parti Haberleri

Başkan adayı Ayaz’dan seçmenlere çağrı!

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkanı Adayı Aydın Ayaz, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçmenlere çağrıda bulundu.

Ramazan Etkinliklerinde Yücel Arzen rüzgarı esti

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Milletvekili Erol Keleş, hayat kurtardı

Seçim çalışmaları kapsamında bir programa katılmak üzere yola çıkan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, kalabalık bir grup vatandaşın toplandığını gördü ve durumun ne olduğunu anlamak için aracını durdurdu. 

Yurtbaşı’nda binlerce kişi iftar sofrasında buluştu

AK Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, belde sakinleriyle iftar sofrasında buluştu.

AK Parti Kurucularından Vahap Erdem’den, Murat Aygen’e Destek

AK Parti Kurucularından Vahap Erdem, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen için iftar yemeği vererek 31 Mart yerel seçimlerinde Aygen’i destekleme kararı aldığını açıkladı.

Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr.Erol Keleş ve beraberindeki heyet seçim çalışması doğrultusunda Kovancılar ilçesine ziyaretlerde bulundular. 

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı 

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi, parti teşkilatının katılımı ile açıldı. 

Emekli bayram ikramiyesi 10 bin TL mi oluyor! 

31 Mart seçimlerine 27 gün kala kulislere emeklilere çifte bayram yaptıracak bir iddia düştü. 3 bin liraya çıkartılan emeklinin bayram ikramiyesi 10 bin liraya yükseltiliyor. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü kabine toplantısı sonrası açıklayacak. Kabine saat 15:00'te Beştepe'de toplanacak.  

Keleş Duyurdu, genel işletme kredilerinde üst limit artırıldı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, genel işletme kredilerinde üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

BAŞKAN ADAYI AYAZ: YENİ DÖNEMDE YAZIKONAK’TA BİRÇOK PROJEMİZ HAYAT BULACAK

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.  Her gün belde sakinleriyle bir arada bulunan ve sıkıntılarını dinleyen Ayaz, yeni dönemde birçok projenin hayat bulacağını söyledi.

Açıkkapı ve Nazırlı'dan maden kazasıyla ilgili ortak açıklama 

Elazığ’ın Palu ilçesi, Kayaönü köyündeki özel bir işletmeye ait maden ocağında geçtiğimiz gün çökme meydana geldi. Olayın ardından TBMM'deki yasama faaliyetleri için Ankara'ya dönen AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ortak açıklama yaptı. 

Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı 

Uzun süredir gündemde olan Pertek Köprüsü'nde yeni bir gelişme yaşandı Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı. 

Açıkkapı: KOOPDES programı ile hibe verilecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, KOOPDES programı ile kadınlara verilen hibe desteklerinin engelli ve gençleri de kapsayacağı şekilde genişletileceğini duyurdu. 

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi. 

Elazığ'a yeni merkez kuruluyor

Elazığ'da 'Tutuklu/Hükümlü AMATEM Hastanesi' oluşturulması projesi kapsamında değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İşte AK Parti’nin belediye meclis üyesi adayları

AK Parti Elazığ Belediye meclis üyesi adayları belli oldu. 

AK Parti il genel meclis üyesi adayları kimler oldu?

AK Parti İl Genel Meclisi Üye Listesi açıklandı.

Şerifoğulları: Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle 

İsrail’in Gazze’de Filistinlilere karşı işlediği insanlık suçuna tepki çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşe katılan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle.” dedi. 

İşte AK Parti’nin Elazığ ilçe ve belde adayları 

AK Parti’nin 2024 yerel seçimlerindeki Elazığ İlçe Belediye Başkan Adayları belli oldu. 

AK Parti’de meraklı bekleyiş son buldu! Bir belde hariç adaylar açıklandı

Ak Parti'de merakla beklenen ilçe ve belde belediye başkan adayları belli oldu.

9 Bin yeni sözleşmeli personel alınacak 

AK Parti'nin kamuda sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Sağlık Komisyonu'nda kabul edildi. Teklifle, sağlık çalışanlarına yapılan ödemelerden ilaç teminine kadar birçok kalemde düzenlemeye gidilecek. Sağlık kurumlarına alınacak sözleşmeli personel sayısı 36 bine çıkarılacak. 

YRP ile neden anlaşılamadı? Süreci yöneten kişi konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ittifak kurulmayacağını açıklayan YRP ile görüşme sürecinin detaylarını anlattı. Yeniden Refah Partisi ile 4 toplantı yapıldığını belirten Yavuz, "Masada konuşulanların dışarıya saçılmasını doğru bulmuyoruz. Biz bir şeyi açıklıyorsak doğru açıklarız. Masada Sakarya’nın adının geçtiğini hatırlamıyorum" dedi.

Elazığ’da 6. noter nerede kurulacak 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve il Başkanı Şerafettin Yıldırım imzalı yayınlanan açıklamada Elazığ’a Altıncı Noterin Güneykent Mahallesi’nde kurulacağını duyurdular. 

AK PARTİ ADAYLARINI NEDEN AÇIKLAMIYOR? GİZLİ EL KİM?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Elazığ’da siyasi hareketlilik yok denecek kadar az. Partilerin aday belirleme süreçlerinde yaşanan sıkıntılar, hala daha açıklanmayan adaylar derken 31 Mart’a kadar heyecansızlığın devam edeceği aşikâr.

Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Emekli ikramiyesi zammı ne kadar olacak? Cevabı milyonlarca emekliyi ilgilendiren soruya ilişkin AK Parti kulislerinde dolaşan son bilgileri SGK uzmanı İsa Karakaş yazdı.

Güneykent Mahallesi’ndeki Caminin temeli atıldı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği adına Güneykent Mahallesi için talepte bulunduğu Cami ve medresenin temeli atıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'a geliyor!

AK Parti'den edinilen kaynaklara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 09 Şubat 2024 tarihinde Elazığ'a gelmesi planlanıyor.

AK Parti Elazığ yürütme kurulu belli oldu 

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yürütme Kurulu belli oldu. 

Cumhur İttifakı’ndan Elazığ turizmi için tarihi adım

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri  Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Semih Işıkver ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Müdür Yardımcıları F.Şinasi Kazancıoğlu ve Turgay Gökdemir'i ziyaret etti.

YRP, AK Parti ile ittifak görüşmelerini sonlandırdı! 

AK Parti'nin İstanbul ve Ankara dahil 10 büyükşehirde kendi adaylarına destek istediği Yeniden Refah Partisi ile uzlaşı sağlanamadı. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu. Yeniden Refah İstanbul ve Ankara'da aday çıkarmaya hazırlanıyor.