Başarılı İsim YRP'nin başına mı geliyor!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş'in görevden alınmasının ardından yeni il başkanı nın kim olacağı şimdiden merak konusu olurken parti içinden uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten başarılı iş insanı Abdullah Çınar'ın İl Başkanı olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı..

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ’da siyaset gündemine bomba gibi düşen Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in görevden alınmasının ardından "YRP'de yeni il başkanı kim olacak" sorusu kamuoyunda merak konusu oldu.

TEŞKİLATLARIN SEVDİĞİ İSİM

31 Mart yerel seçimlerinde ilimizde bazı ilçe ve beldeleri kazanarak başarılı bir seçim atmosferi yaşayan Yeniden Refah Partisinde uzun dönemdir Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Çınar'ın ismi Elazığ İl Başkanlığına getirilmesi beklenen isimler arasında ön plana çıkıyor.

Teşkilat içerisinde ilçe ve beldelerde yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran ve ilimiz ekonomisi ile istihdama önemli katkılar sunan başarılı iş insanı Abdullah Çınar'ın önümüzdeki günlerde İl Başkanlığı için adaylığını açıklaması bekleniyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN