Yeniden Refah Partisi Haberleri
SON DAKİKA

Yeniden Refah Partisi Haberleri

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkanlığını kazanan Ebubekir Irmak mazbatasını aldı.

YRP MKYK ÜYESİ GÜL’DEN, BAYRAM MESAJI

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

YRP, il genel meclisi sonuçlarına itiraz etti 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş,  Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini açıkladı. 

Başkan Ateş: Sonuçlar, YRP’nin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Septioğlu: Çelik Fabrikasının Elazığ’a kazandırılması için söz aldık

Seçim çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçilmesi halinde partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan paslanmaz çelik fabrikasının Elâzığ’a kazandırılması için söz aldıklarını söyledi. Septioğlu; “seçimlerde Elâzığ, en doğru kararı verecektir” dedi. 

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Elazığ ve Ülke Genelinde Birçok Belediye Başkanlığını Kazanacağız 

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet Gül, partilerinin pazar günü yapılacak seçimlerde Elazığ ve ülke genelinde birçok Belediye başkanlığını kazanacağını ifade etti. 

YRP Genel Başkanı Erbakan canlı yayında Elazığlılara seslendi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan iki televizyon kanalının ortak canlı yayınına katılarak Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’nun kazanmasının Elazığ’ın kazanacağı anlamına geldiğini belirterek, Septioğlu’na destek istedi. 

Septioğlu: Artık Vakit Geldi, Değişimi Elazığ’dan Başlatıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlarla bir araya gelmeye de devam ediyor.

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle sakinleriyle buluştu 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. 

Septioğlu: Sosyal belediyeciliği bu şehre kazandıracağız 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerine devam ediyor. 

Başkan Adayı Septioğlu, Seçim Öncesi Temaslarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Septioğlu: İnsanımızın Yanında ve Hizmetinde Olacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ’da depremin izlerini sileceğiz 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “31 Mart seçimleriyle hemeşehrilerimizden alacağımız destekle göreve başlayarak şehrimizi kısa sürede yeniden ayağa kaldıracak adımları atacağız. Elazığ’da depremin izlerini sileceğiz. Hemşehrilerimizi huzur ve güven içerisinde yaşayacakları konutlara kavuşturacağız.” Dedi. 

Septioğlu: Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor. Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Ebubekir Irmak: Biz, Bize Yeteriz Sivrice

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, ilçemizin tüm güzellikleri ve eşsiz tabiatının Sivrice’nin gelişmesi ve kalkınması açısından çok büyük bir katma değere sahip olduğunu belirterek, başkalarının geçici vaatleriyle değil, Sivrice halkı olarak ‘’Biz Bize Yeteriz’’ dedi.

Başkan Adayı Septioğlu’ndan Yoğun Seçim Ziyaretleri

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Septioğlu: Kaynakları Sadece Milletimize Hizmet İçin Kullanacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçime sayılı günler kala temposunu artırarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Septioğlu: 31 Mart bu şehri ayağa kaldırma vaktidir 

2024 Mahalli idareler seçimlerine doğru düzenlediği proje tanıtım toplantısıyla projelerini açıklayarak şehirde heyecan uyandıran Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Septioğlu, İmar inşa ve ihya edecek projelerini açıkladı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar,İnşa ve İhya projelerini açıkladı. Elazığ’ı hep birlikte ayağa kaldıracaklarını belirten Septioğlu, sunduklarını projelerin bu anlamda kendilerine yol haritası olacağını söyledi.

Septioğlu: Yapılan Yanlış Yatırmların Bedelini Elazığ Ödüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Eğer Belediyede saltanatı bitirirsek, lüksü, şatafatı, israfı önlersek yollar da yapılır, binalar da yapılır.

Septioğlu: Elazığ değişim için kararını verdi 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Yeniden Refah'a miting engeli

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi.

Başkan Adayı Septioğlu, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, yaklaşan seçimler öncesi vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle ziyaretlerine devam ediyor.

Septioğlu, esnaflarla buluşmaya devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirerek “Hayırlı Ramazanlar” Dileklerinde Bulundu.

Septioğlu, Elazığ hak ettiği değişimi Yeniden Refah’la yaşayacak

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında önce Elazığ Sanayi Sitesi esnafını, ardından da Elazığ Ehlibeyt Cemevini ziyaret ederek, sorunları dinledi, şehrin refaha kavuşması için destek istedi.

Yeniden Refah Partisi’nden miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve İl Teşkilatı’nın katılımıyla gerçekleştirilen ve vatandaşların adeta akın ettiği SKM açılışı, coşkulu bir mitinge dönüştü. 

Başkan Adayı Septioğlu Türkiye’nin Kalbi Elazığ’dır    

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, kamu kurumlarında çalışan vatandaşları ziyaret etti. Başkan adayı Septioğlu, Türkiye’nin kalbi Elazığ’dır. Türkiye’yi aydınlatacak ışığı Elazığ’dan yakacağız dedi. 

Başkan Adayı Septioğlu Hilalkent mahalle sakinleriyle buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Bizim reklamımız yok, biz hizmet adamıyız.” dedi.

Başkan Adayı Septioğlu'na toplumun tüm kesimlerinden yoğun ilgi ve destek

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 2024 mahalli idareler seçimlerine artık sayılı günler kala toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmaya devam ediyor.