Aydın Ayaz: Trol ordularına boyun eğmeyeceğiz!

Önceki dönem Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, sosyal medya mecralarında fake hesaplarla şahsı için saldırıya geçildiğini belirterek 'Trol Ordularına Karşı Boyun Eğmeyeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Belediye Başkanlığı döneminde makam şoförü olan İsmail Ayaz adına açılan fake hesaplarla aslı astarı olmayan ifadelerin yer aldığını belirten Aydın Ayaz, hukuki sürecin başlatıldığını ve bu hesaplarla İsmail Ayaz’ın herhangi bir ilişkisinin olmadığını kaydetti.

Tarihi önem arz eden 14 Mayıs seçimleri öncesinde Yazıkonak Belde sakinleriyle sıklıkla bir araya geldiğinin altını çizen Aydın Ayaz, belirli merkezler tarafından küçük hesaplar yapıldığını kaydederek, Yazıkonak halkının iradesine hiç kimsenin set vuramayacağını vurguladı.

CUMHUR İTTİFAKI TARİH YAZACAK!

2002 yılından bugüne kadar gerçekleşen seçimlerde AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın tarih yazdığını kaydeden Aydın Ayaz, 14 Mayıs seçimlerinden de Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferle çıkacağını belirtti. Her fırsatta Yazıkonak Belde sakinleriyle bir araya geldiklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin 20 yıllık ülkeye kazanımlarını anlattıklarını ifade eden Ayaz, bu çalışmaların birilerini rahatsız ettiği gerçeğine şahit olduklarını söyledi.

İSTESELERDE İSTEMESELERDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN BAŞKAN OLACAK!

Trol ordularının sosyal medya mecralarında kaçak güreştiğini kaydeden Aydın Ayaz, hiçbir şekilde gerçeklik ifade etmeyen sözlerle seçmenin fikrinin değişmeyeceğini söyledi. Belediyede makam şoförü olan İsmail Ayaz’ın kendi sosyal medyasında ‘adıma fake hesaplar açılmıştır’ ifadesinin olduğunu da hatırlatan Aydın Ayaz, ne yaparlarsa yapsınlar emellerine ulaşamayacaklarının altını çizdi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR

Sosyal medyada klavye kahramanlığı yapan ve birçok kişiyi etiketleyen (P.B) denilen şahıs hakkında hukuki sürecin başlatıldığını ifade eden Aydın Ayaz, terör örgütü ile iltisakı olan kişilerin yaptıklarının yanına kar kalmayacağını söyledi. Yazıkonak halkının bu ve buna benzer insanlara itibar etmeyeceğini söyleyen Aydın Ayaz, İsmail Ayaz’ın sosyal medya üzerinden canlı yayın yapacağını, fake hesaplar hakkında vatandaşları bilgilendireceğini sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN