Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ek protokol için ilk adım atıldı

Hizmet İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı AK Parti 22. 23. 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, Hizmet İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Kazım Cavlı ve Hizmet İş Sendikası 2. Başkanı Mustafa Bahçeci, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Avcıl: İnşaattaki plansız ve kontrolsüz büyüme krizleri getiriyor 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi ve ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl, koronavirüs salgınında sonra artan fiyatlar yüzünden müteahhitlerin zor durumda olduğunu söyledi. 

Milletvekili Demirbağ ve Başkan Yıldırım muhtarlar ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlar ile bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Evlere ve cem evlerine yeni tarife

Elektrik faturalarına gelen tepkiler sonrası 150 kilovatsaat sınırı evlerde 210'a çıkarılmıştı. Cemevlerine gelen ticarethane olarak hesaplanan 30 bin liraları faturalara da tepki yağmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiği ve faturalara yeni düzenlemenin 10 gün içinde duyurulacağı konuşuluyor.

İl Başkanı Duran'dan elektrik zamlarına tepki

CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, son zamanlarda elektrik faturalarına uygulanan fahiş zamlara karşı 'Saray iktidarı zam yapmaya doymuyor' diyerek tepki gösterdi.

Sulama alanlarının durumu değerlendirildi 

Elazığ Şeker Fabrikası Müdürü Mümtaz Çelik ve Bölge Müdürü Mahmut Dündar, 2022 yılında şeker pancarı ekimi yapılabilecek yeni hizmete alınan sulama alanlarının durumunu değerlendirdi.

Ünlü anketçi açıkladı: Tansu Çiller yeni partinin teşkilatlarını bile kurdu! 

MAK Araştırma'nın Başkanı Mehmet Ali Kulat, Tansu Çiller'in yalanladığı yeni parti iddiasının doğru olduğunu söyledi. Çiler'e yakın eski DYP milletvekillerinin anlattıklarını aktaran Kulat, son anketin sonuçlarını da açıkladı.

Bahşi: Açlık sınırı 3 bin 809, yoksulluk sınırı 10 bin 939 lira oldu 

Memur-Sen, Ocak ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı. Türkiye’deki dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 3 bin 809 TL, yoksulluk sınırı ise 10 bin 939 TL oldu. 

ELSAD Kadın Kolları Komisyonu kahvaltı programında bir araya geldi 

Elazığ Stratejik Araştırma Derneği Kadın Komisyonu kahvaltı programında bir araya geldi.

Kar yağışı geri geliyor! 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya perşembe gecesinden itibaren Elazığ’ın yer yer yoğun kar yağışı etkisi altına gireceğini söyledi. 

Polat: Artış ciddi boyutlara ulaşmıştır

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, pandeminin Elazığ’da yeniden tırmanışa geçtiğini belirterek, vatandaşların bir an önce rehavet ortamından uzaklaşarak, aşı olmalarını maske, mesafe ve hijyenden oluşan tedbirlere ciddiyetle uymaları çağrısında bulundu. 

Umre ziyaretçilerine PCR ve antijen testi şartı

Suudi Arabistan, umre ziyaretçilerinin sağlığını korumak amacıyla ülkeye giriş prosedürlerinin güncellendiğini duyurdu.

Yiğit: Durmadan ve yorulmadan çalışacağız

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Yiğit, göreve başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı. Müdür Yiğit, kadim şehrimiz Elazığ'a hizmet edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu belirterek, 'Tüm imkânlarımızı seferber ederek, eğitim kurumlarımızın işlevselliğini ve verimliliğini arttıracak, en ücra köyümüzde birleştirilmiş sınıf uygulamasıyla eğitim gören bir öğrencimizin, merkezdeki okullarımızda eğitim gören öğrencilerle aynı nitelikte ve kalitede eğitim almasını sağlamak üzere durmadan ve yorulmadan çalışacağız.' dedi.

Gürtürk’ten veda mesajı

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nde görevlendirilen Feyzi Gürtürk, veda mesajı yayımladı. 

Tarım İl Müdürlüğünde görev değişimi 

Elazığ İl Tarım Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. İl Müdürü Turan Karahan’ın yerine TKDK Personel ve Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü Ali Kılıç atandı. 

Yeni Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit görevine başladı 

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mehmet Yiğit bugün görevine başladı.