Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İş İnsanı Demirci'den Tıp Bayramı mesajı

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 'saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum' dedi.

Başkan Asilhan Arslan'dan vekillere önemli çağrı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, katıldığı TV canlı yayınında Elazığ Milletvekillerine çağrıda bulunarak Elazığ Girişim Grubu'na katılarak maden sahası için pay almaya davet etti.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları lokum dağıttı 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ Gençlik Kolları, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla öğretmenevi önünde lokum dağıttı.

Bakan Kurum’a yaşanan sorunlar iletildi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar ve Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Elazığ’ın sorun ve sıkıntılarını anlattılar. 

Harput Senfonisi dünyaya açılıyor!

Ankara Elazığ Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilen ve ilk kez 2013 yılında gerçekleştirilen Harput Senfonisi konseri kardeş ülke Azerbaycan’da sahne alacak. 

İş insanı Ercan: Hükümetin elini taşın altına koyması gerekiyor

Ercan Oto Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Yüksel Ercan, vatandaşın ekonomik anlamda rahatlaması adına hükümetin kalıcı çözümler üretmesinin kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

Milletvekili Ağar, SSB ve ASELSAN’ı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyon Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Savunma Sanayii Başkanlığı ve ülkemizin güzide savunma sanayi kuruluşlarından ASELSAN’ı ziyaret etti.

Milletvekili Bulut: GES ile çiftçinin ucuz elektrik enerjisi kullanabilmesinin yolunu açtık 

Elektrik maliyetinin düşürülmesi amacıyla AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, girişimlerde bulunarak bölgelere Güneş Enerji Santrali kurulması için Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonuna teklif sundu. 

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi 

Kaya Karakaya Fen Lisesinin düzenlediği TÜBİTAK 4006 bilim fuarının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 

Turus, Fırat Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi 

Fırat Üniversitesinde Güneydoğu Kariyer Fuarı kapsamında, “Türk Dış Politikasının Yükselen Değeri: Kültürel Diplomasi” konulu konferans düzenlendi. 

Erdoğan, Aliyev ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği sürüyor.

Veteriner Fakültesi öğrencilerinden Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi’ne ziyaret

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerini ağırladı.

Dolarda yükseliş sürüyor! 

10 Mart 2022 güne 14.65'ten başlayan dolar kuru yükselen petrol fiyatlarının da etkisiyle 14.80'i aştı. Euro da 16.43'ü gördü. Bununla birlikte altında da yukarı yönlü hareket devam ediyor.

Milletvekili Bulut’tan Eczacılık Fakültesi için açıklama 

8 Mart’ta Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Fırat Üniversitesi’ne Eczacılık Fakültesinin kurulacağı açıklanmıştı. Elazığ Milletvekili Metin Bulut bugün yaptığı açıklamada Eczacılık Fakültesi binasının, Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin bulunduğu alanda yapılacağını duyurdu. 

Vatandaş canından bezdi!

Benzin ve motorine 7 kez üst üste gelen büyük zamların ardından bir zam da bu gece yarısı geliyor.

FETÖ elebaşı Gülen’in öldüğü iddiası

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü iddia edildi. New Jersey’de bulunan Tughrbooks isimli kitap yayıncısı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü paylaştı.