Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ’da özel çocuklar, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi 

Elazığ’da '21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' nedeniyle özel çocuklar Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

Fırat Üniversitesi'nde Nevruz Bayramı kutlandı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Nevruz Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bakan Koca il il vaka oranını açıkladı! 

Sağlık Bakanlığı, il il koronavirüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 175,48 oranında virüs tespit edildi. 

Elazığ Genç İHH Birimi’nden şiir gecesi

Elazığ Genç İHH Birimi şiir gecesi programı düzenledi. Geceye Lacivert Dergisi yazarı Ayşe Eyyüpkoca Atila ‘İnsan ne için ve nasıl yazar’ konulu konferansıyla renk kattı.

Uçak ve otobüs biletlerine de zam geliyor

Zam yağmurundan uçak ve otobüs bileti fiyatı da nasibini alacak. Maliyetlerinin arttığını söyleyen sektör temsilcileri fiyatların artacağını söylüyor.

AK Parti Ağın ve Keban Danışma Meclisi toplantıları yapıldı 

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile Ağın ve Keban ilçelerinde danışma meclisi toplantılarını tamamladı. 

Asgari ücretle ilgili her kesime müjde!

Enflasyondaki yükselişin devam etmesinin ardından AK Partili Cahit Özkan ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi Nihat Zeybekci tarafından yapılan açıklamalar asgari ücrete ikinci bir zam beklentisini iyice güçlendirdi. Bu çerçevede vatandaşı heyecanlandıran bir açıklama da AK Partili Abdullah Doğru'dan geldi. Doğru, artan mazot ve gübre maliyetlerinin altında çiftçinin ezdirilmeyeceğini, emekliden çalışana her kesimi kapsayan müjdelerin haziran ayında duyurulacağını ifade etti.

Bahçeci, adaylığını açıkladı 

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Mustafa Bahçeci, düzenlenen basın toplantısında Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Çavuşoğlu, MHP’nin af sözünü tutması gerekiyor!

Adil Yaşam Derneği Başkanı M.Haluk Çavuşoğlu, 2018 yılında MHP’nin verdiği af sözünün yerine getirilmesini beklediklerini ifade etti. Çavuşoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Eğitim Bir Sen’den Çanakkale programı

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi, düzenlediği programda 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünü ve 18 Mart Çanakkale Zaferini kutladı. 

Elazığ’ın kültür varlıkları anlatıldı 

Türk Ocakları Elazığ Şubesi tarafından “Elazığ’ın Kültür Varlıkları” konulu konferans düzenlendi.

Turkovac aşı çalışmaları konulu konferans düzenlendi 

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Veteriner Fakültesi Dekanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen “Covid-19 Pandemisi ve Turkovac Aşı Çalışmaları” konulu konferans yoğun bir katılımla gerçekleşti. 

Bayındır Memur-Sen başkanı belli oldu 

Bayındır Memur-Sen 3. Olağan Genel Kurulu sonuçları belli oldu. Mevcut başkan Bilal Canpolat güven tazeledi. 

BTK 82 Personel Alacak

BTK'da istihdam edilmek üzere 82 bilişim uzman yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular 1 Nisan'da başlayacak ve 13 Nisan'da son bulacak. 

Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneği 50. sanat yılını kutladı

Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneği 50. sanat yılını düzenlenen konser ile kutladı. Gecede Naci Sönmez ve Esat Kabaklı sahne aldı. 

Milletvekili Erol: İhalenin şeffaf yapılmayacağı konusunda tereddütlerimiz var

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ilçesinde bulunan maden sahasının ihalesiyle ilgili hazırlanan şartnamenin, ihalenin yapılmasına uygun olmadığını belirterek, 'ihalenin şeffaf yapılmayacağı konusunda tereddütlerimiz var.' dedi.