Elazığ'da özel çocuklar, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi 

Elazığ'da '21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' nedeniyle özel çocuklar Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kentte hizmet veren özel eğitim kurumu ile birlikte, '21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek için Yakup Kılıç Kapalı Spor salonunda etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan Down sendromlu özel çocuklar, sergiledikleri gösteriyle büyük beğeni topladılar. Aile ve sosyal hizmetler il müdürü Ali Sait Çeçen down sendromlu çocukların neşesi ile topluma örnek kişiler olduğunu söyledi. 

Aile ve sosyal hizmetler il müdürü Ali Sait Çeçen, “ Down sendromlu çocuklarımız enerjileri, yaşam sevgileri ve eğlenceli taraflarıyla çevresindeki insanlara ve topluma örnek kişiliklerdir” dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise gençlik ve spor il müdürlüğü bünyesinde hizmet veren tüm kurum kapılarının her zaman özel çocuklara açık olduğunu belirtti. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “ gerek gençlik merkezimizde gerekse spor tesislerimizde hem bu velilerimizin hem de bu kardeşlerimize kapılar sonuna kadar açık. Sadece yirmi birinde değil her gün gelmelerini öneriyorum. Ve ben şahsım ve kurumum adına herkesi de 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN