Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Radyokent'ten büyük başarı

İstanbul Esenler Belediyesi tarafından 3’üncüsü düzenlenen ve 24 kategoride ödüllerin verildiği “Uluslararası Radyonun Yıldızları” ödül töreninde 90.5 Elazığ Radyokent Yılın En İyi Bölgesel Radyo dalında 2’ncilik, Yılın En İyi Erkek programcısı dalında ise 3’üncü oldu. 

ELMİYAD’DAN Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği ELMİYAD yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Şehidimiz Süleyman Keskin'in babası vefat etti 

Kahraman Şehidimiz Uzman Onbaşı Süleyman Keskin’in babası İbrahim Keskin 96 yaşında vefat etti.

Çocuklarla sinema etkinliği 

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri Aksaray Mahallesi Kapalı Spor Salonu’nda 150 çocukla sinema etkinliğinde bir araya geldi. 

Ağar 'DP çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti’de yer bulmuştur'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Demokrat Parti geleneği çizgisinde olduğu iddiasıyla siyasete yön vermeye çalışan kesimlerin beyhude bir çaba içerisinde olduğunu belirterek, “Milletimizin feraseti, Demokrat Parti geleneğinin bu noktada istismar edilmesine müsaade etmeyecektir” dedi.

Kılıçdaroğlu ve Erol, şehit annesi Hüsna Göl’ü aradı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan Mardin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı hemşehrimiz Coşkun Göl’ün annesi Hüsna Göl’e telefon.

e-Devlet’ten yapılabilecek

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Haksız Fiyat Artışı Şikayet Bildirim Sistemi'nin toplumda farkındalık yaratılması ve daha fazla kullanıcıya ulaşabilmesi için e-Devlet Kapısı'ndan da sunulmaya başlandığını bildirdi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nden çığ uyarısı 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Elazığ’ın yüksek ve eğimli kesimlerinde çığ riski bulunduğu bildirilerek uyarı yapıldı. 

Elazığ’da minibüs ücretlerine bir zam daha geldi 

Elazığ’da minibüs fiyatlarına zam geldi. Tam 4 TL öğrenci fiyatı ise 3 TL 50 kuruş oldu. 

İhale için neden acele ediliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan zengin maden rezervi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın PCR testleri negatif çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı.

Ek protokol için ilk adım atıldı

Hizmet İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı AK Parti 22. 23. 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, Hizmet İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Kazım Cavlı ve Hizmet İş Sendikası 2. Başkanı Mustafa Bahçeci, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Avcıl: İnşaattaki plansız ve kontrolsüz büyüme krizleri getiriyor 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi ve ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl, koronavirüs salgınında sonra artan fiyatlar yüzünden müteahhitlerin zor durumda olduğunu söyledi. 

Milletvekili Demirbağ ve Başkan Yıldırım muhtarlar ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlar ile bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Evlere ve cem evlerine yeni tarife

Elektrik faturalarına gelen tepkiler sonrası 150 kilovatsaat sınırı evlerde 210'a çıkarılmıştı. Cemevlerine gelen ticarethane olarak hesaplanan 30 bin liraları faturalara da tepki yağmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiği ve faturalara yeni düzenlemenin 10 gün içinde duyurulacağı konuşuluyor.

İl Başkanı Duran'dan elektrik zamlarına tepki

CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, son zamanlarda elektrik faturalarına uygulanan fahiş zamlara karşı 'Saray iktidarı zam yapmaya doymuyor' diyerek tepki gösterdi.