Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Karaman, İlahiyat Fakültesi öğrencileri ile buluştu 

Eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı hemşerimiz Prof. Dr. Fikret Karaman, kariyer günleri kapsamında ilahiyat fakültesi öğrencileri ile buluştu. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programına yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi’nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladığı Dünya Kadınlar Günü Programı’na hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ’daki kadın muhtarlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu 

Elazığ’daki kadın muhtarlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuğu oldu. 

AK Parti Kadın Kolları’ndan Kadınlar Günü açıklaması 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Kadına yönelik şiddet gibi çok ağır konular tek bir kanun ile tek bir metinle bir kalemde bitecek sonuç alınacak konular değildir.” dedi. 

Ertay: Doğu Türkistanlı kadınlara ses verin! 

Elazığ Genç İHH bayan sorumlusu Nevin Ertay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ertay, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Demirci’den anlamlı kutlama

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Hicret Mahallesi’ndeki bayanlarla bir araya geldi. 

12 Mart tören programı belli oldu 

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla Elazığ’da yapılacak tören programı belli oldu. 

En büyük zam bu gece yapılıyor! 

Gece yarısı benzine 57 kuruş, motorine ise 1 lira 44 kuruş zam geldi. Ancak asıl büyük zam bu gece yarısı geliyor. Motorine 2.34 kuruş, benzine de 1.12 kuruş zam gelecek. Böylece benzinin litresi 24 lirayı, motorinin litresi de 25 lirayı aşacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden kadınlara özel program 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü düzenlediği programda kurumun kadın çalışanları ve il protokolünün eşleri bir araya geldi. 

İşadamı Demirci BloombergHT’ye canlı yayın konuğu oldu

İşadamı Veysel Demirci, BloombergHT televizyonunun canlı yayın konuğu oldu.

Dünya Kadınlar Günü unutulmadı

Şehit Metin Koza Anaokulu'nda 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi. 

Elazığ İHH Yetim Birimi İdlib’te 

Elazığ İHH Yetim Birimi Suriye’nin İdlib kentine giderek, soğuk savaşın yetim bıraktığı çocuklara yardım elini uzattı.

Elazığ Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu çalışmalarına devam ediyor

Elazığ Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından müziğe ilgi duyan çocuklar için hayata geçirilen Elazığ Belediye Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Korosu, çalışmalarına devam ediyor.

İl il koronavirüs vaka sayıları açıklandı 

Sağlık Bakanlığı, il il koronavirüs vakalarını açıkladı. Bakanlığın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 462,18 oranında virüs tespit edildi. 

Açık: Kadınların toplumsal statüsü olması gerekenin ve özlenenin çok gerisinde 

Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ekonominin ve şirketlerin sürdürülebilirliği için kadınların çok yönlü güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Özellikle üst kademelere çıkıldıkça kadın temsil oranının azaldığına dikkat çeken Açık, kadın yönetici ve kadın girişimci sayısının artmasına yönelik çözüm önerilerini paylaştı. 

Mazota bu gece kallavi zam geliyor!

ABD'nin Rusya'ya petrol ambargosu uygulamak için hazırlık yaptığını açıklamasının ardından petrol fiyatları uçuşa geçti. Hafta sonu nedeniyle ara verilen benzin ve motorin zamları öne alındı. Bu gece benzine 57 kuruş, motorine ise 1 lira 44 kuruş zam geliyor. Bu zamla motorinin litre fiyatı 22 lirayı aşacak.