Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Benzin ve motorine bu gece kallavi zam geliyor!

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, motorine bu geceden itibaren bir zam daha gelecek.

Devlet Bahçeli: Bizim Cumhurbaşkanı adayımız nettir

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 2023 seçimlerine ilişkin açıklama yaparak adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olacağını vurguladı.

3600 ek göstergede flaş gelişme! 

3600 ek gösterge ile ilgili beklenen tarih netleşti. 3600 ek göstergenin çıkacağı net tarihin ipucu Öğretmenlik Meslek Kanunu’nda ortaya çıktı. Polis, hemşire, din görevlileri gibi bir çok memur öğretmenlik kanunu ile birlikte merak ettikleri tarihi de öğrenmiş oldu. İşte öğretmenlik meslek kanununda yer alan ve milyonları ilgilendiren o detay…

Eski Rektör 70 yıllık hayatını ‘Anılarım’ adlı kitaba sığdırdı 

Fırat Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl’ün kaleme aldığı ‘Anılarım ’adlı kitabı çıktı.

Milletvekili Demirbağ İl Özel İdare çalışanlarıyla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, özel idare karla mücadele ekiplerinin yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, karın gizli kahramanlarının göstermiş olduğu mücadeleden dolayı gurur duyduğunu söyledi. 

Başkan Gürgözeler: Vali beyin böyle bir olaya geçit vermeyeceğine inanıyoruz 

Elazığ Valiliği’ne istisnai kadro ile özel kalem atamasına tepki gösteren İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, yapılan uygulamanın kamu vicdanını yaraladığını ifade etti.

Öztürk: Sanayicilerimizin desteği ile yola devam edeceğiz

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Suat Öztürk, 12 Şubat'ta yapılacak EOSB Başkanlık seçimlerini yeniden kazanacaklarına inandıklarını belirterek, seçimden sonra daha güçlü bir şekilde yola devam edeceklerini söyledi.

Elazığ merkez imar planı onaylandı

Elazığ Belediye Meclisi şubat ayı toplantılarının ikinci oturumunda, belediye imar planında yapılan değişiklikler görüşülerek oy çokluğu ile meclisten geçti.

Ocak ayı ihracat oranları belli oldu 

Türkiye İhracatçılar Meclisi 2022’nin ilk ayının ihracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da ocak ayında 17 milyon 817 bin dolarlık ihracat yapıldı. 

AK Parti Kadın Kolları kandil programı düzenledi 

AK Parti Kadın Kolları tarafından Regaip Kandili dolayısı ile program düzenlendi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı, bu mübarek ayı tövbe ve ibadetle geçirmenin önemine değindi. 

Bem-Bir Sen’de görev değişimi 

Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir Sen’de görev değişimi yaşandı. Mevcut başkan Süleyman Akay bayrağı Selim Nazırlı'ya devretti. 

İmar planındaki değişiklikler Elazığ Belediye Meclisinden geçti 

Elazığ Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının ikinci oturumunda belediyenin imar planında yapılan değişiklikler görüşülerek, oy çokluğu ile meclisten geçti. 

Elazığlı çiftçilere modern tarım uygulamaları eğitimi verildi 

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde, (ETÜ) “Modern Hayvancılık Teknikleri” ve “İyi Tarım Uygulamaları” eğitimlerinin sertifika töreni gerçekleştirildi. Eğitime Elazığlı çiftçilerde katıldı. 

Uğur Şahin müjdeyi verdi!

Koronavirüsle mücadelenin en önemli dönüm noktasına imza atan Prof. Dr. Uğur Şahin, Covid-19 aşısıyla ilgili son gelişmeyi duyurdu. Aşının 6 aylıktan itibaren çocuklara da yapılabilmesi için başvuru yapıldı.

Fırat Üniversitesi, başarı sıralamasını yükseltmeye devam ediyor 

Fırat Üniversitesi, URAP Araştırma Laboratuvarının hazırladığı “Türkiye’nin En İyi Üniversiteleri” sıralamasında yükseliş gösterdi. 

Yeni Başkan Evsen’den merhum Bozkurt’un kabrine ziyaret 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurulda Kahveciler Odası Başkanlığına Seçilen Ferhat Evsen, vefa örneği sergiledi. Başkan Evsen, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden oda başkanı Nihat Bozkurt’un kabrini ziyaret etti.