Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Akay: Her hangi bir gerekçe belirtilmeden görevden alındık

BEM-BİR-SEN Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay, ‘her hangi bir gerekçe belirtilmeden görevden alındığını’ açıkladı.

Yabancı firmalar rezerve göz dikti!

Elazığ’ın Maden ilçesinde keşfedilen zengin ve geniş maden sahasına yurt dışı firmaları göz dikti. Şehrin kaderini önemli ölçüde etkileyecek olan maden rezervinin yerli firmalar tarafından işletilerek, istihdama, ülke ve şehir ekonomisine katkı sağlaması bekleniyor.

Sağlık Bakanı Koca il il vaka oranını açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 224,85 oranında virüs tespit edildi. 

Fatih Erbakan’dan ‘Sedef Kabaş’ açıklaması

Yeniden Refah lideri Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten tutuklanan Gazeteci Sedef Kabaş’a ilişkin, “Gazeteci hanımefendinin ifadelerini asla tasvip etmiyoruz, doğru bulmuyoruz. Çok yakışıksız, çok çirkin ifadeler kullanmışlar,  işi çok ileri götürmüşler. Bu ifadeler sadece Sayın Cumhurbaşkanına değil, başka siyasetçi devlet adamına da asla söylenmemesi gereken ifadelerdir.” dedi. 

Özlemleri sevgiye dönüştüren kuruluş, Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde hiç şüphesiz seyahat firmaları büyük zorluklar çekti. Yıllardır seferlerini aksatmadan sürdüren otobüs firmaları geçtiğimiz yıl yaşanan tam kapanmadan dolayı seferlerini yapamaz hale geldi.

Elazığ Valiliği’nden son dakika açıklaması!

Elazığ İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Dr. Ömer TORAMAN Başkanlığında Elazığ Valiliği Toplantı Salonunda, gündemi görüşmek üzere 23.01.2022 Pazar günü saat 16:00'da olağanüstü olarak toplanmıştır.

Elazığ’ın en uzun gecesi 24 Ocak 2020!

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da yaşanan 6,8 şiddetindeki büyük depremin üzerinden iki yıl geçti. Bizlerde Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği olarak yaşanan o korkunç geceyi ve sonrasını özetleyerek Elazığ'da neler yapıldı neler yapılmadı? Tüm yaşananları sizler için derledik.

Başkan Şerifoğulları'nın 24 Ocak Depreminin 2. Yıl Dönümü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak depreminin ikinci yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

İl yöneticilerinden depremzedelere anlamlı ziyaret 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve il yöneticileri, 24 Ocak depreminin ikinci yıl dönümü nedeniyle depremzede ailelerle bir araya geldi.  24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ depreminin üzerinden 2 yıl geçti. Bu kapsamda depremin ikinci seneyi devriyesinde Elazığ il protokolü depremzede ailelerle bir araya geldi. 

İl Özel İdare’de düzenlenen seminerler sona erdi 

Elazığ İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen seminerler tamamlandı. 

Öğrencilerin karnelerini nasıl alacakları belli oldu 

Elazığ’da kar yağışı dolayısıyla okulların tatil edilmesinden ötürü eğitim öğretim yılının birinci döneminde karne dağıtımı yapılamayacak. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilerin karnelerini nasıl alacaklarını açıkladı. 

Başkan Avcıl: Dolar ne olursa olsun ama sabitlensin 

ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl son zamanlarda yaşanan ekonomik dalgalanma ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Avcıl, yaptığı açıklamada “Piyasada seyreden dalgalanma birçok sektör gibi inşaat sektöründe de öngörülemeyen krizlere yol açtı. Dolar kurunun birkaç günde aşırı yükselmesi ve bir günde düşmesi inşaat piyasasında henüz güven oluşturmaya yetmedi” dedi. 

AK Parti'den istifa etti İYİ Parti'ye geçiyor! 

Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Rasim Arı, dün de AK Parti üyeliğinden istifa etmişti. Arı'nın İYİ Parti'ye geçeceği ve seçimlerde İYİ Parti'den Nevşehir belediye Başkanı adayı olacağı iddia edildi.

Başkan Şerifoğulları’ndan personele jest 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kar ile mücadelede görevli personellere büyük bir jest yaparak 500 TL ikramiye verileceğini söyledi. 

Otobüsler ücretsiz sefer düzenleyecek

Elazığ'da iki gündür etkisini gösteren yoğun kar yağışından dolayı toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı açıklandı.