Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

‘Kumandan’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi 

Elazığ Belediyesi tarafından “Medine Müdafii Fahrettin Paşa ‘kumandan’ kutsal bir şehir, yalnız bir adam” tiyatro oyunu gösterisi gerçekleştirildi. 

Artık iki doz aşı yetersiz! Omicron aşısı geliyor

Koronavirüs salgını varyantlarla tehlike saçmaya devam ederken Pfizer artık iki aşının yetersiz olduğunu söyledi. ABD'li Pfizer ile Türk bilim insanları Özlem Türeci ve Uğur Şahin'in Almanya'da kurduğu BioNTech, Omicron varyantına karşı bir aşı için kolları sıvadı.

Fırat Üniversitesi’nden anlamlı karar! 

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bugün gerçekleştirilmesi planlanan “Harput Müziği” konserinin 17 Ocak 2022 tarihine ertelendiği duyuruldu. 

Başkan Toraman: Ayrım yapmadan eşit mesafede hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz 

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Toraman, seçimin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı. 

Başkan Arslan: Müteahhitlik sektörünün taleplerini dikkate alınmalı 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, TBMM görüşülecek olan kamu müteahhitlerine fiyat farkı verilmesine yönelik düzenlemede yer alan yüzde 5-10’luk oranın sektör için yetersiz olduğunu, reel oranda fiyat farkı ve tasfiye hakkı verilmesinin sektörün en önemli beklentisi olduğunu söyledi. 

Başkan Duran’dan çalışan gazeteciler günü mesajı

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bakan Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı 

Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 33,00 oranında virüs tespit edildi. 

Belediyeden ‘Kumandan’ tiyatrosuna davet

Elazığ Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

‘Mutlu Aile Olma’ seminerine kadınlardan büyük ilgi

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında Mucize Sırlar Koçluk ve Danışmanlık Merkezi ile birlikte kadınlara yönelik seminer düzenledi.

Berberler ve kuaförler odası başkanı belli oldu 

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odasının genel kurulu gerçekleştirildi. Başkanlık için iki isim yarıştı. Oylama sonucunda Nizamettin Türkoğlu güven tazeledi. 

Hemşehrimiz İlhan kritik süreyi açıkladı!

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan Omicron'da kuluçka süresinin daha kısa olduğunu açıkladı.

Başkan Toraman güven tazeledi

Şoförler Odası olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda iki isim başkanlık için yarıştı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği kongrede yarışın galibi Şevket Toraman oldu. 

Vali Toraman muhtarlarla ‘Eren’ filmini izledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, muhtarlarla birlikte vizyona giren “ Kesişme: İyi ki Varsın Eren” sinema filmini izledi. 

Çiftçilere 62 milyon TL ödenecek 

Bir dönem adı özelleştirme ile anılan Elazığ Şeker Fabrikası’nda bu yıl üretimde son 22 yılın üretim rekoru kırıldı. Şeker Fabrikası Müdürü Mümtaz Çelik, pancar üreticilerine 57 milyonluk ödeme yapıldığını söyledi. 

Türk Ocakları Elazığ Şubesi’nden 110. yılı programı 

Türk Ocakları Elazığ Şubesi kuruluşlarının 110. Yılı dolayısıyla program düzenledi. Türk Ocakları 110. yılını kutluyor. Bu kapsamda Türk Ocakları Elazığ Şubesi tarafından etkinlik düzenlendi. 

Kelepçeli eller alkış tutamaz

Her konuda gerçeğe ve akla uygun hareket etmeyi ileri süren kişi için bağımsızlık hayattan daha değerlidir diyor Edmond Goblot. İnsanın hürriyetsiz yaşamasının imkan dahilinde olmadığına ne güzel bir yaklaşımdır aslında. Esirlikten uzak, kimsenin boyunduruğu altında olmadan sadece kendi yasa ve toplum kurallarına bağlı yaşanan bir bağımsızlık hali. İnsanın doğasında vardır özgürlük. Hayatında her şeyden fedakarlık eder, vazgeçer ama bağımsızlığından asla.