Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Hemşehrimiz İlhan kritik süreyi açıkladı!

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan Omicron'da kuluçka süresinin daha kısa olduğunu açıkladı.

Başkan Toraman güven tazeledi

Şoförler Odası olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda iki isim başkanlık için yarıştı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği kongrede yarışın galibi Şevket Toraman oldu. 

Vali Toraman muhtarlarla ‘Eren’ filmini izledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, muhtarlarla birlikte vizyona giren “ Kesişme: İyi ki Varsın Eren” sinema filmini izledi. 

Çiftçilere 62 milyon TL ödenecek 

Bir dönem adı özelleştirme ile anılan Elazığ Şeker Fabrikası’nda bu yıl üretimde son 22 yılın üretim rekoru kırıldı. Şeker Fabrikası Müdürü Mümtaz Çelik, pancar üreticilerine 57 milyonluk ödeme yapıldığını söyledi. 

Türk Ocakları Elazığ Şubesi’nden 110. yılı programı 

Türk Ocakları Elazığ Şubesi kuruluşlarının 110. Yılı dolayısıyla program düzenledi. Türk Ocakları 110. yılını kutluyor. Bu kapsamda Türk Ocakları Elazığ Şubesi tarafından etkinlik düzenlendi. 

Kelepçeli eller alkış tutamaz

Her konuda gerçeğe ve akla uygun hareket etmeyi ileri süren kişi için bağımsızlık hayattan daha değerlidir diyor Edmond Goblot. İnsanın hürriyetsiz yaşamasının imkan dahilinde olmadığına ne güzel bir yaklaşımdır aslında. Esirlikten uzak, kimsenin boyunduruğu altında olmadan sadece kendi yasa ve toplum kurallarına bağlı yaşanan bir bağımsızlık hali. İnsanın doğasında vardır özgürlük. Hayatında her şeyden fedakarlık eder, vazgeçer ama bağımsızlığından asla.

Elazığ Belediyesi’nden kadınlara yönelik seminer

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında kadınlara yönelik Mutlu Aile Olma konulu bir seminer düzenleyecek.

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

Kamu Personel Seçme Sınavı puanıyla bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı.

Mehmet Ceyhan'dan karantina süresine tepki!

Koronavirüs karantinasında pozitif vakaların karantina süresinin 7 güne düşürülmesine Mehmet Ceyhan'dan tepki geldi. Ceyhan Ceyhan, "Nedeni bu süre sonunda bulaş riskinin ortadan kalkması değil, biraz bulaş riskini göze alıp işlerin yürümesini sağlamaktır" dedi.

Liderler 4 konuyu görüştü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yılın ilk görüşmesini Devlet Bey Konağı’nda yaptı. Bahçeli ile 4 önemli konuyu görüştü.

Başkan Bahşi’den davet

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “milli marşımızın 100. yılı etkinlikleri kapsamında “bağımsızlık” temalı yarışmanın ödül töreni ve Memur Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan anısına düzenleyecekleri anma programına Elazığlıları davet etti. 

Şehidimiz Fethi Sekin'i saygı ve rahmetle anıyoruz

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi önünde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Elazığlı Polis memuru Fethi Sekin'in şehadetinin 5. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Elazığ’da ‘Biz Bir Takımız’ Projesi başlıyor

Elazığ’da çeşitli alanlarda yapılacak olan ve kardeş il olarak Ankara’nın seçildiği “biz bir takımız” projesi gerçekleştirilecek. 

Başkan Ulaş: Zamlar esnafı mağdur ediyor

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş son günlerde gelen zamlar esnafı mağdur ettiğini ifade ederek ülke ekonomisinin bacasız sanayisi olan esnafın mutlaka unutulmaması gerektiğini söyledi.

Omicron için Türkiye'yi uyardı!

Tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın kız kardeşi Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Nuriye Ortaylı Türkiye'de de patlama yaratan Omicron vakaları için uyararak evden çalışma ve şubata kadar kimseyle görüşmeme tavsiyelerinde bulundu.