Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bilim Kurulu Üyesi Özlü'den dikkat çeken açıklama!

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, okulların kapanmasıyla yaşanan hareketliliğe dikkat çekerek büyükşehirlerde yaşayanların seyahatleriyle Anadolu'da virüs artışı olduğunu söyledi.

Başkan Toraman: Toplu taşımada ikinci zammı düşünüyoruz 

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, minibüsler için ikinci zam kararı almayı düşündüklerini ifade etti. Toraman, “Biz 2 ay önce minibüslere zam aldık. Şu an ikinci zammı düşünüyoruz” dedi. 

Elektronikçiler Odası Başkanlığı’nın hizmet binası açıldı 

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası başkanlığının yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. 

Gençlik merkezinden yürekleri ısıtan hareket

Elazığ genelinde günlerdir devam eden kar yağışı ile birlikte Elazığ Belediyesi personellerinin yol ve kaldırımlarda karla mücadele eden ekiplerin çalışmalarına kayıtsız kalmadı.

Elazığ Belediyesi ‘Yazarlık Atölyesi’ başvuru süresi uzatıldı

Elazığ Belediyesi tarafından EBEGEM bünyesinde açılacak "Yazarlık Atölyesi" başvuru süresi 4 Şubat 2022 tarihine kadar uzatıldı.

Zeynel: Esnafımız deprem ve pandemide mağdur oldu

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Güner Zeybel, Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettiklerini ifade ederek “İlimizde yaşanan deprem ve pandemi sürecinde en çok mağdur olan bizim meslek dalımız oldu” dedi.

Başkan Arslan: İlimizin tüm potansiyel kaynaklarını bu şehrin istifadesine sunmak için çalışıyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’ın Maden ilçesi yakınlarındaki bir bölgede tespit edilen zengin maden sahasının işletilmesiyle ilgili olarak ulusal ve yabancı birçok firmanın çalışma yaptığı ve bu sahanın Elazığ firmaları tarafından işletilmesiyle ilgili olarak medya kuruluşlarında çıkan haberler üzerine bir değerlendirme yaptı. 

Keban HES’in verimi 48 yıl sonra yapılan yenilemeyle artıyor 

Keban Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde (HES) yerli ve milli imkanlarla yürütülen rehabilitasyon projesiyle ünitelerin verimi yaklaşık yüzde 20 artırılırken, 130 milyon liralık da tasarruf sağlandı. 

MKYK'da konuşuldu, Erdoğan talimat verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK toplantısında, Metaverse, kripto para ve sosyal medya ile ilgili çalışma yapılması talimatı verdi. Toplantıda Sezen Aksu ve Sedef Kabaş da konuşuldu.

Elazığ Belediyesi vatandaşları uyardı 

Elazığ Belediyesi kar yağışı sonrasında oluşabilecek buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı. Toplu taşıma araçlarının kullanılmasını öneren Elazığ Belediyesi trafiğe çıkılması durumunda araçlarda zincir ve çekme halatı bulundurulmasını önerdi. 

Başkan Yıldırım: STK’lar şehrin taşıyıcı sütunlarıdır 

Seçimlerini yenileyen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Sivil toplum kuruluşları şehrin taşıyıcı sütunlarıdır” dedi. 

Haydi Elazığ, Kudüs’e gidiyoruz 

Elazığ Müftülüğü tarafından düzenlenen Kudüs Turları’nın 7’ncisi, 15-18 Şubat tarihlerinde yapılacak. Kudüs’e gitmek isteyen Elazığlılar il ve ilçe müftülüklerine müracaat edebilecek. 

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde 72 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde de 72 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak. Salı günü 00.00’da başlayan elektrik kesintisi Perşembe günü gece 23.59’a kadar sürecek. 

ETSO Özel öğretim kurumlarının sorunları raporunu TOBB’a sundu 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi bünyesinde hizmet vermekte olan Özel Öğretim Kurumları, Sürücü Kursları, Yabancı Dil ve Güvenlik Kursları sektör temsilcilerimiz tarafından yapılan anketler ve birebir görüşmeler neticesinde sektörün sorun ve beklentileri rapor haline getirilerek TOBB’a sundu. 

Bakan duyurdu o süre uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son günlerdeki olumsuz hava koşullarından dolayı katma değer vergisi (KDV), damga vergisi ile muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerini 31 Ocak gün sonuna kadar uzattıklarını bildirdi.

İYİ Parti Elazığ yönetim kurulu listesi belli oldu 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or’un görevden alınmasının ardından yeni il başkanı MHP Elazığ eski İl Başkanı Servet Gürgözeler oldu.