SON DAKİKA

Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Doğalgaz yardımı için başvurular yarın başlayacak 

İhtiyaç sahibi ailelere doğal gaz desteği için başvurular yarın başlayacak. Ödemeler, mart ayının ikinci haftasından sonra verilecek. 

Elektrik faturalarında düzenleme nasıl olacak? 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada elektrik faturalarında yeni bir düzenleme yapılacağını açıkladı. Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında düzenlemeye ilişkin detayları paylaştı.

KDV indiriminin ardından ete 10 TL indirim

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, "Sözümüzü tuttuk 7 TL olan indirimi 10 TL yaptık. Kıymayı 120 TL’den 110 TL’ye, kuşbaşıyı 130 TL’den 120 TL’ye düşürdük" açıklamasında bulundu.

Enflasyonla mücadele timi geliyor 

Üretim ve ihracatı artırarak enflasyonda kalıcı düşüş sağlamayı hedeflediklerini belirten Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, fahiş fiyat uygulayanlar için Enflasyonla Mücadele Timi kurulacağını açıkladı

Başkan Arslan: Elazığ tarihi birliktelik göstermiştir 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesinde MTA tarafından tespit edilen maden yataklarının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesiyle ilgili olarak Elazığ’da oluşan birlik ve beraberliğin tarihe not düştüğünü ifade ederek, “Yöneticilerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, meslek örgütlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, medyamız başta olmak üzere toplumu oluşturan tüm katmanlar birlik ve beraberliğe örnek olacak bir dayanışma göstermiştir. İş dünyası adına kalbi teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

AK Partili il yöneticilerinden ortak açıklama

AK Parti Elazığ İl Başkanı, AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve Elazığ Belediye Başkanı, Maden ilçesinde bulunan maden rezervleri ile ilgili açıklama yaptılar. Açıklamada, “Elazığlı iş insanlarını ve yatırımcıları bir araya getirme sorumluluğu Ticaret ve Sanayi Odamızdadır” denildi.

Merkez Bankası anketinde enflasyon ve dolar tahmini!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın düzenlediği ankette katılımcılar geçen anket dönemine göre enflasyon tahminlerini yükseltti. 2022 yılı enflasyon yükselişi devam edecek.

Otomotivde fabrika çıkışlı ikinci el dönemi 

Otomotivciler sektörde yaşanan daralmayı yeni projelerle aşmayı planlıyor. Fabrika çıkışlı ikinci el de bunlardan biri. Uzmanlar, bu sistemin Türkiye’de hem markalar hem de kullanıcılar için kazançlı olabileceği görüşünde. 

Elazığ’da minibüs ücretlerine bir zam daha geldi 

Elazığ’da minibüs fiyatlarına zam geldi. Tam 4 TL öğrenci fiyatı ise 3 TL 50 kuruş oldu. 

Ticaret Borsası üyeleri için indirimli akaryakıt protokolü imzaladı 

Elazığ Ticaret Borsası ile bir petrol istasyonu arasında indirimli akaryakıt protokolü imzalandı. 

MASSAD Başkanı Gel, merak edilen firmayı açıkladı!

MASSAD Kurucu Başkanı Fethi Ahmet Gel, Maden ilçesinde bulunan rezervlerin ihale süreciyle ilgili açıklama yaptı.

İhale için neden acele ediliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan zengin maden rezervi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ek protokol için ilk adım atıldı

Hizmet İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı AK Parti 22. 23. 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, Hizmet İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Kazım Cavlı ve Hizmet İş Sendikası 2. Başkanı Mustafa Bahçeci, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı makamında ziyaret ettiler.

Gözler Cumartesi gününe çevrildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, fiyat artışlarına karşı tedbirler, yastık altı altınların finansal sisteme entegrasyonu ve KGF desteğini içeren paketi cumartesi günü açıklayacak.

Başkan Avcıl: İnşaattaki plansız ve kontrolsüz büyüme krizleri getiriyor 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi ve ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl, koronavirüs salgınında sonra artan fiyatlar yüzünden müteahhitlerin zor durumda olduğunu söyledi. 

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı

TÜİK, Aralık 2021 dönemi iş gücü istatistiklerini açıkladı. Buna göre aralık ayında işsizlik yüzde 11,2 oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Evlere ve cem evlerine yeni tarife

Elektrik faturalarına gelen tepkiler sonrası 150 kilovatsaat sınırı evlerde 210'a çıkarılmıştı. Cemevlerine gelen ticarethane olarak hesaplanan 30 bin liraları faturalara da tepki yağmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiği ve faturalara yeni düzenlemenin 10 gün içinde duyurulacağı konuşuluyor.

Elektrik faturası düzenlemesi için son dakika açıklaması

Elektrik faturalarına gelen zamlarla ilgili yapılacak yeni düzenlemeler için son dakika açıklaması geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ düzenlemenin ana hatlarına ilişkin yaptığı açıklamasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın konuyla ilgili çalışma yürüttüğünü söyleyerek kilovat sınırının yükseltilmesi ve vergilendirmeyle ilgili düzenlemeler olacağına işaret etti. Bakan Fatih Dönmez de konuya ilişkin açıklama yaptı.

Benzine bir zam daha geldi!

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam geldi.

Toplam 1048 haber.