SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

Elazığ Belediyesi personelleriyle iftar programında buluştu

Elazığ Belediyesi tarafından birlik beraberliğe vurgu yapılmak amacıyla belediye personellerine ve ailelerine iftar yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan Başkan Şerifoğulları, “Bu başarı hikayesinde birlikte omuz omuza yürüdüğümüz siz kıymetli mesai arkadaşlarımın emekleri var, alın terleri var. Bu başarı hepimizin başarısıdır” dedi.

Başkan Yıldırım 23 Nisan sürprizi yaptı 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım çocuklarla bir araya geldi. 

Zimem defteri geleneği sürdürülüyor

Fecir Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Kayaoğlu, ramazan dolayısıyla hem tebessüm derneği tarafından gösterilen 200 yardım kolisini yardıma muhtaç ailelere ulaştırdı hem de Zimem defteri geleneğini sürdürerek bakkal defterlerindeki borçları sildi. 

Kasıman Vakfı, iftarda buluştu 

Kasıman Vakfı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenledi. 

Başkan Şerifoğulları, yol çalışmalarını yerinde inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hafta sonu mesaisi kapsamında Mustafapaşa ve Kızılay mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları koltuğunu çocuklara devretti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Şehit Mehmet Akpınar İlkokulu öğrencisi Emin Atıf Orman’a devretti. Orman’ın ilk hedefi ise Elazığ’ı büyükşehir yapmak oldu.

Tarihi Bakırcılar Çarşısı yenileniyor

Elazığ’ın tarihi Bakırcılar Çarşısı, sokak sağlıklaştırma ve cephe düzenlemesi projesiyle yenileniyor.

STK Platformu, Kent Konseyi ve Şehir Meclisinden ortak açıklama 

Elazığ STK Platformu, Kent Konseyi ve Şehir Meclisi tarım, hayvancılık, su ürünleri ve ormanlık alanlar için hazırladıkları deklarasyon çalışması ile ilgili ortak açıklama yaptı. 

Elazığ’da altyapı yenileme projesi başlıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları şehrin gelecek on yıllarına nefes olacak altyapı yenileme projesine ilişkin çalışmaların başlama aşamasına geldiğini belirterek,  “Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi İhalemiz 20 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.” dedi.

Elazığ Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir içi trafiğinin daha rahat ve konforlu bir duruma gelmesi için yol yapım ve modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ İlahiyat ve Harput İlim Vakfı kuruldu 

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde “Elazığ İlahiyat ve Harput İlim Vakfı’nın Kuruluş İlanı ve Tanıtım Programı” düzenlendi. 

Gazeteci Şah İsmail Gezici'nin acı günü

Gazeteci Şah İsmail Gezici'nin kız kardeşi Emine Belhan, amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.

Milletvekili Demirbağ: Üzerimize düşeni yapacağız 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ geçtiğimiz gün hava sıcaklığının eksinin altına düşmesi nedeniyle don olayının yaşandığı Baskil’de kayısı bahçelerinde incelemelerde bulundu. 

Elazığ'ın Çehresi Değişti

Elazığ Belediyesi, hayata geçirdiği yeni projelerle Elazığ'ın çehresini değiştirmeye devam ediyor. 

SMA hastası Aydın bebeği kaybettik

Küçücük bedeniyle hayata tutunmaya çalıştı ama olmadı. Henüz 1,5 yaşında olan ve SMA hastalığı ile mücadele eden Aydın bebek bugün hayata gözlerini yumdu. Aydın bebek bir süredir tedavi gördüğü SMA tip 1 hastalığına yenik düştü.

Erdoğan kararlıyız diyerek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şiddet mağduru ailelerle iftar programında açıklamalarda bulundu. Kadına şiddet konusunda mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizi kadına şiddet ve kadın cinayetleri ayıbından kurtarmakta kararlıyız, amasız fakatsız mücadeleyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Elazığ Belediyesi larva ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi ilkbahar aylarının gelmesiyle birlikte larva ile mücadele çalışmalarına başladı. 

Başkan Yıldırım Baskil’de kayısı üreticileriyle görüştü 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Baskil ilçesinde don sebebiyle ürünleri zarar gören kayısı üreticileriyle bir araya geldi. 

Kızılay, Fırat Üniversitesi öğrencileriyle iftarda buluştu 

Kızılay Elazığ Şubesi düzenlediği iftar programında Fırat Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. 

Toplam 766 haber.