SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

Elazığ’ın Depremselliği Masaya Yatırıldı 

Sivil Savunma Uzmanları Derneği’nin bölge toplantısı gerçekleştirildi. 

Merhum Hamza Yanılmaz, dualarla anıldı

Elazığ eski milletvekili ve belediye başkanı Hamza Yanılmaz, vefatının 11’inci yıldönümünde dualarla anıldı. 

Merhum Yanılmaz kabri başında anıldı 

Elazığ eski milletvekili ve iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan merhum Hamza Yanılmaz kabri başında dualarla anıldı. 

TOKİ’nin yüzde 22’lik indirim kampanyası başlıyor 

TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik yeni bir indirim kampanyası başlattı. Borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacak. Yarın başlayacak başvurular 19 Nisan'da sona erecek. 

Elazığ’da özel çocuklar, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi 

Elazığ’da '21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' nedeniyle özel çocuklar Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

Prof. Çakırbay güven tazeledi 

Ankara Elazığ Federasyonunun ikinci genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut Başkan Prof. Dr. Haşim Çakırbay güven tazeledi. 

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesinden Afganistan’a yardım

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi dünyanın değişik coğrafyasında mağdur, mazlum ve mültecilere yardımlarını sürdürüyor.

Bahçeci, adaylığını açıkladı 

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Mustafa Bahçeci, düzenlenen basın toplantısında Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Çavuşoğlu, MHP’nin af sözünü tutması gerekiyor!

Adil Yaşam Derneği Başkanı M.Haluk Çavuşoğlu, 2018 yılında MHP’nin verdiği af sözünün yerine getirilmesini beklediklerini ifade etti. Çavuşoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Hayırseverin desteğine ihtiyaç var

Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapımına 2017 yılında başlanılan caminin tamamlanması için hayırseverlerin destekleri bekleniyor. 

Umudun adı, Aydın olsun!

Ülkemizde SMA hastaları gün geçmiyor ki çeşitli zorluklarla karşılaşmasın. İşte Aydın bebekte onlardan biri. Henüz 11 aylık ve SMA ile mücadele ediyor. Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren ailesi Aydın bebeğin bu hastalıktan kurtulması adına arayışlarını sürdürüyor.

Yemişlik 6. etap TOKİ konutlarının teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından yapımına başlanılan ve tamamlanan Yemişlik 6. Etap konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu. 

Güneydoğu Kariyer Fuarı’nda Ziver Holding standı yoğun ilgi gördü

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen “Güneydoğu Kariyer Fuarı”nda, Ziver Holding tarafından açılan stant öğrencilerin ve ziyaretçilerin akınına uğradı.

Başkan Gürgözeler’den oda başkanlarına ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, Elazığ oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Veteriner Fakültesi öğrencilerinden Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi’ne ziyaret

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerini ağırladı.

İl Özel İdaresi’ndeki kadın çalışanlar unutulmadı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İl Özel İdaresi’nde çalışan kadın personellerin ve vatandaşların gününü kutladı. 

Elazığ’daki kadın muhtarlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu 

Elazığ’daki kadın muhtarlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuğu oldu. 

Demirci’den anlamlı kutlama

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Hicret Mahallesi’ndeki bayanlarla bir araya geldi. 

Muhtar Er’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Toplam 761 haber.