Başkan Yıldırım 23 Nisan sürprizi yaptı 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım çocuklarla bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocukları Elysium AVM'ye götürerek güzel vakit geçirmelerine vesile oldu. 

YILDIRIM: YETİMİN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜMÜN DÜNYAYI GÜZELLEŞTİRECEĞİNE İNANIYORUZ 

Çocuk Bayramında çocuklarla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu aktaran Başkan Yıldırım, "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı evlerde devlet koruması altında yaşayan çocuklarımızla buluştuk. Farkındalık oluşturmak ve çocuklarımızın sosyal uyum süreçlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu güzel program vesilesiyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sevgi, şefkat ve merhamet kadar güzel bir şey yok bu hayatta. Hepimizin hayatı çocuklar ve gençler için bir aynadır. Hepsi birbirinden kıymetli bu değerli cevherleri en güzel şekilde işlemek, tarihi, kültürü ve değerleriyle barışık bir nesil yetiştirmek hepimizin boynunun borcudur. Yardımlaşma ve paylaşmanın ulvi değerlerimiz arasında olduğunu unutmadan onlara gereken ilgiyi göstermeliyiz. Bizler yetim bir peygamberin ümmeti olarak, yetimin yüzündeki tebessümün dünyayı güzelleştireceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN