SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

Vali Toraman, Kent Müzesi’nde incelemelerde bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Doktor Murat Okubay, kent müzesine dönüştürülecek olan eski hükümet konağında incelemelerde bulundu. 

Hazar Gölü’ne önemli bir turizm tesisi kazandırılıyor 

Uzun bir süredir atıl durumda olan eski İLBANK tesisi hazar gölüne yeniden kazandırılacak. Gezin ilçesinde bulunan tesisin kira bedeli üzerinden açık arttırma usulü ile 4 Temmuz pazartesi günü saat: 14.00 ‘da ihalesi gerçekleştirilecek. 

Elazığ'da görevli öğretmenler Çemişgezek’i gezdi 

Elazığ'da görev yapan 35 öğretmen, yıl sonu semineri etkinlikleri çerçevesinde, Tunceli'nin Çemişgezek ilçesini ziyaret etti. 

Vali Toraman’dan Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş kampanyasına destek 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlattığı 'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' kampanyasına destek amacıyla kurban bağışında bulundu. 

Kuran-ı Kerim-i güzel okuma yarışması bölge finali gerçekleştirildi 

Din Görevlileri arası Kadın Kuran-ı Kerimi Güzel okuma yarışması bölge finali Elazığ Müftülüğü Edibe Can konferans salonunda düzenlendi. 

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etti

İsmailağa cemaati lideri 93 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefat ettiği açıklandı. Ustaosmanoğlu 5 Haziran'da hastaneye kaldırılmıştı.

Bölgenin en büyük araç plazası artık yeni yerinde

Elazığ'ın başarılı İş İnsanlarından Yüksel Ercan'ın sahibi olduğu, Peugeot ve Citroen marka otomobillerinin bayiliğini yürüten Ercan Oto yeni yerine taşındı.

Memur-Sen Engelliler Komisyonu'nda görev değişimi 

Yaklaşık 4 yıldır Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu başkanlığını yürüten Engin Kırçıl'dan boşalan göreve Savaş Apak getirildi. 

Elazığ Valiliği KÖYDES ödeneği miktarını açıkladı 

Elazığ Valiliği tarafından, İl Özel İdaresi 2022 yılı KÖYDES ödenek ve programları açıklandı. Açıklanan programa göre verilen destek miktarı; 50.655.492,00 TL oldu. 

DSİ Genel Müdürü Akca: Elazığ’da sulama sezonu başladı 

DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, Elazığ’da sulama sezonunun açıldığını söyledi. 

Şehit haberleri peş peşe geldi! 

Millî Savunma Bakanlığı, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir asker şehit oldu" açıklamasını yaptı. Dün gece de KKTC'de görevli bir asker şehit düşmüştü.

Başkan Yıldırım’dan, Ahıska Türkleri’ne ziyaret

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet, Ukrayna’daki savaştan tahliye edilerek, Elazığ’a misafir edilen Ahıska Türkleri’ni ziyaret etti. 

Rüstempaşa’daki 23 hak sahibi için kura çekimi yapıldı 

Rüstempaşa Mahallesinde konutunu teslim almayıp yeniden kuraya girmeyi talep eden 23 hak sahibi için yeniden kura çekimi yapıldı. 

Başkan Atlı, Tekstil Kent inşasında incelemede bulundu 

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban’da yapılan tekstil kent inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Çoban, Palu'nun kurtuluş planını açıkladı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) olarak Elazığ’ın Kurtuluş Planı kapsamında çalışmalarını sürdüren Prof.Dr. Bilal Çoban 2034 yılına kadar şehrin bölgesel kalkınmasına katkı sunacak projelerini basınla paylaşmaya devam ediyor.

EBEGEM’li hanımlardan çini sergisi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri çini objeleri Harput’ta yer alan Elazığ Belediyesi KUDEB Sergi Alanı'nda 20 gün süre ile vatandaşlarımızın beğenisine sundu.

Kırçıl, Memur-Sen Elazığ teşkilatlarındaki görevlerinden istifa etti 

Elazığ Memur Sen Engelliler Komisyonu ve Eğitim Bir Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Engin Kırçıl, başkanlıktan istifa ettiğini açıkladı. 

Elazığ’ın en büyük ikinci alt yapı ihalesi yapılacak 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim projeleri arasında yer alan ve Elazığ’ın yapılacak olan ikinci en büyük ihalesi 21 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. 

Elazığ Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde temizlik çalışması yaptı

Elazığ Belediyesi, tüm mahallelerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Toplam 764 haber.