SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

 Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti… 

İşçiler, memuriyete geçmek istiyor!

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Süleyman Soysal, daimi işçi statüsünde çalışan üniversite mezunu işçilerin memur kadrolarına geçirilmesi taleplerini MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'e iletti..

Başkan Çınar: 2024 yılı için ümitliyim

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar, 2024 yılı için ümitli olduğunu ve yeni planladıkları projelerin fizibilite çalışmalarını yürütmeye başladıklarını söyledi.

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım!

Togg, CES 2024'te sergilenecek yeni sedan modelinin öncü tanıtım videosunu yayınladı. Sosyal medyada geniş kitleler tarafından ilgiyle karşılanan video, "T10" adı altında tanıtıldı.

AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları oldu 

AK Parti’nin merakla beklenen Elazığ Belediye Başkan Adayı belli oldu. AK Parti’nin Elazığ Adayı Şahin Şerifoğulları oldu. 

Mehmet Akif İnan Elazığ'da saygıyla anıldı

Kudüs Şairi Kurucu Memur-Sen kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İNAN anısına düzenlemiş olan Gazze ve Kudüs temalı yarışmanın ödül töreni büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Elazığ’da eğitim camiasının acı günü 

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Ahmet Torgut hayatını kaybetti. Merhum Torgut’un ailesi taziyeleri Polatlar Camisinde kabul edecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ adayını açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin Elazığ adayını açıklıyor

Elazığ’da ‘Davamız Kudüs’ konuşuldu 

Şuurlu Öğretmenler Derneğinde “Davamız Kudüs” konuşuldu. 

Nazırlı’nın Durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu 

“Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın bu defaki durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu. 

Elazığ’da iki kurum arasında protokol imzalandı 

Elazığ’da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. 

Kurnaz: Esnaf odalarının davet edilmemesi üzüntüyle karşılandı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz Şehidimiz Fethi Sekin’in anma törenine davet edilmemelerine tepki gösterdi. 

Keleş, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürleri ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Karayolları ve DSİ bölge müdürleri ile bir araya gelerek, ilde yürütülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Efe: Soruşturmanın takipçisi olacağız 

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Elazığlı Şehidimiz Fethi Sekin’e hakaret eden şahsa gerekli cezanın verilmesi noktasında konun takipçisi olacaklarını açıkladı. 

Bir sigara grubuna daha zam geldi 

4 Ocak 2024 İtibarıyla bir sigara grubuna daha zam geldi. 

Elazığ Valiliği son 6 aylık bilançoyu açıkladı 

Elazığ Valiliği son 6 aylık emniyet ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan ve tutuklanan şahısların sayısını açıkladı. 

Nazırlı’nın bugünkü durağı Yazıkonak Beldesi oldu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

SOYKIRIMLA YÜZLEŞMEK: GAZETECİLER SALDIRI ALTINDA PANELİ DÜZENLENECEK

Fırat Üniversitesi Sinema Topluluğu (SİNEFİ) Anadolu Ajansı’nın katkılarıyla “Soykırımla Yüzleşmek: Gazeteciler Saldırı Altında” konulu panel gerçekleştirilecek.

Yurt içi seçmen listeleri askıya çıkıyor! 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim takviminin belli olmasının ardından seçmen listeleri bugün itibariyle askıya çıkarılacak.

Toplam 5445 haber.