SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Rektör Göktaş: Üniversiteye 12 Milyar TL’lik yatırım kazandırdık

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda Rektör Prof. Dr. Göktaş, görev süreci içerisinde Üniversitede yapılan ve devam eden çalışmaları değerlendirdi.

AK Parti Elazığ il teşkilatının yeni yönetimi açıklandı 

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yeni Yönetim Kurulunu açıklandı. 

Regaip kandiliniz mübarek olsun

Regaip kandiliniz mübarek olsun

Elazığ, Şahin Başkandan Memnun

Elazığ’ın altyapı, otopark, trafik, fuar merkezi, meydan gibi onlarca kronikleşmiş sorununu 5 yıllık hizmet döneminde çözüme kavuşturan, şehri modern ve örnek bir yaşam merkezi haline Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın AK Parti Yönetimi tarafından önümüzdeki dönem için yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi Elazığ kamuoyunda büyük memnuniyet yarattı. 

Efsane ismin oğlu, MHP'nin Tokat Belediye Başkan adayı oldu

Kamuoyunun ‘Süper Vali’ olarak tanıdığı merhum Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP'den Tokat Belediye Başkan adayı oldu. Yazıcıoğlu'nun adaylığını Tokat Milletvekili duyurdu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ELMİYAD’a ziyaret

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına hızlı bir tempoyla başlayan AK Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı da eşlik etti.

Ekrem Katı, FHGC başkan adaylığını açıkladı 

Ekrem Katı, 19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan FHGC kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayarak, destek istedi. 

İşbirliği protokolü imzalandı

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin kullanımı ile doğal kaynaklar hızla tükenmekte, çevre kirliliği, iklim değişikliği ve enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir. Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz anlayışıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Tasarruf İçin Enerjik Eğitim” projesi hazırlandı.

AK Parti Elazığ Teşkilatı’ndan iddialarla ilgili açıklama!

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı sosyal medya platformlarındaki paylaşımlara cevap verdi. 

Başkan Kaya bir kez daha mesai arkadaşlarının yüzünü güldürdü

Göreve geldiği günden bugüne Akçakiraz belde sakinlerinin gönlünde taht kuran Başkan Sabahattin Kaya, bir kez daha belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü. 

APP plakası olan sürücüler yandı!

Otomobil sahiplerini yakından ilgilendiren bir plaka düzenlemesi yılbaşından itibaren hayata geçirildi. Sahte plakaların üretimini engellemek adına, yeni tescil edilen veya plakasını yenileyen kişilere karekodlu plakalar sunulacak. Ayrıca otomobilinde APP plaka kullananlar ise ceza ile karşı karşıya kalacak

Kartakgül, Genel Başkan Erbakan ile bir araya geldi 

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile bir araya geldi. 

Başkan Şerifoğulları’ndan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Elazığ medyamızın güzide çalışanları başta olmak üzere tüm medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi. 

Başkan Şerifoğulları’na Elazığ Havalimanı’nda coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden aday göstermesinin ardından Başkan Şerifoğulları için Elazığ Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul'da aday çıkaracak iddiası! 

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki işbirliği görüşmelerinden anlaşma çıkmadığı ve Yeniden Refah'ın İstanbul ile Ankara'da kendi dayını çıkarmaya hazırlandığı konuşuluyor. YRP, bugünkü GİK toplantısında konunun karara bağlanması ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ı basın toplantısı ile kararı duyurması bekleniyor. YRP'nin İBB adayı ise Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz...

Jeofizik Mühendisi Ramazan Bulut hayatın kaybetti 

İl Özel İdaresi’nde Çalışan Mühendisler, Malatya’dan görevden dönerken, kullandıkları araç, Elazığ – Malatya Karayolu’nun 45’inci kilometresinde kontrolden çıkarak, bariyerlere saplandı. Kazada mühendislerden Ramazan Bulut hayatını kaybetti, Ergün Atabay ise yaralandı. 

Çöteli, FHGC Başkanlığı için adaylığını açıkladı 

TRT Elazığ Temsilcisi Metin Çöteli, 19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan FHGC kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayarak, destek istedi. 

Malatya’da 4.4 büyüklüğünde deprem 

Merkez üssü Malatya Pütürge’de AFAD verilerine göre 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Elazığ’da da hissedildi. 

FÜ ile İl Özel İdaresi arasında protokol

Fırat Üniversitesi ile Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında ilimiz Köy ve Mezra Yollarının kalitesini artırmayı amaçlayan projenin protokolü imzalandı. 

Toplam 5445 haber.