SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ’a 140 Milyon ödenek! 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ'da cezaevlerine toplamda 140 milyon ödenek ayrıldığını duyurarak, Palu Adliyesi’nin de 2024 yılı yatırım programına alındığını söyledi. 

Elazığ Havalimanı yolcu sayısı açıklandı 

Elazığ Havalimanı 2023 yılı yolcu sayısı açıklandı. 2022 yılında Elazığ Havalimanını 682 bin 24 yolcu kullanırken, 2023 yılında bu rakam 786 bin 391 oldu. 

AK Parti'de aday tanıtımı başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’na katılıyor.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları’nı destekleyecek

ELSAD Genel İstişare Toplantısı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katılımı ile yapıldı. ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı destekleyeceklerini açıkladı.

Erdoğan, 16’sı büyükşehir 47 adayını açıklıyor! 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarının da aralarında olduğu 16'sı büyükşehir ile 47 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Ankara’da Turgut Altınok, İzmir'de Hamza Dağ, Adana'da Fatih Mehmet Kocaispir, Antalya'da Hakan Tütüncü isimleri kesinleşti. Depremden etkilenen illerin belediye başkanlarının hiçbirisi aday gösterilmedi. İşte il il belediye başkan adayları...

Başkan Adayı Duran’dan gündemi sarsacak proje

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, sıklıkla vurgu yaptığı halk belediyeciliğinin ilk projesini duyurdu.

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat oldu

Elazığ’da Orman Bölge Müdürü olarak başarılı çalışmalar yürüten Ziya Polat AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı oldu.

Başkan Ateş: Beklentiler Karşılık Bulmadı 

Emeklilere yapılan artışı değerlendiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, “Bu enflasyon, bu hayat pahalılığı ve bu rakamlarla geçinebilmek asla mümkün değildir” dedi. 

Başkan Adayı Duran’a sanayi esnafından yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

MHP’nin Elazığ’da üç ilçe adayı belli oldu 

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Elazığ’ın 3 ilçesindeki adaylarını açıkladı. 

İl Başkanı Özkan: Bu konuda asla taviz vermeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Küçük: 2024 emeklileri açlığa mahkûm etme yılı

Bağımsız Emekliler Sendikası Başkanı İhsan Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan emekli maaş zam oranları ve  2024 yılının emekliler yılı ilan edilmesiyle  emeklilerin umutlarını tükettiğini ifade etti.   

Tunç, Diyanet İşleri Başkanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’na Atandı

Elazığlı Turgut Tunç, Diyanet İşleri Başkanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’na atandı.

Vali Toraman, AA’nın ‘Yılın Kareleri’ 2023 oylamasına katıldı

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Toraman, makamında, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan seçkiden 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Yılmaz'dan, emeklilere ilave artış açıklaması

Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM'ye sunulacak ilave artışların, emekler için hayırlı olmasını diledi ve "tüm imkanlarımız ile emeklimizin yanındayız." ifadesini kullandı.

Elazığ’dan Filistin’e iyilik gemisi yola çıkıyor 

Hayrat Vakfı Ve Hayrat İnsani Yardım Derneği ile Gazze Direniş Platformu öncülüğünde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan yardımlar AFAD tarafından Filistin’e gönderilecek. 

Milletvekili Keleş: Pertek Köprüsü tasarruf sağlayacak 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Pertek Köprüsü yapım işi ihalesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yapılacak köprünün yalnızca ulaşım projesi olmadığını aynı zamanda şehrin bölgesel ekonomik kalkınmasına da katkı sağlayacağını vurguladı. 

Elazığ’da oy kullanma saati belli oldu

YSK’nın kararına göre Elazığ dahil 32 ilde oy kullanma işlemi 07.00 - 16.00 saatleri arasında yapılacak.

Muhtar Taner Er, adaylığını açıkladı

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde yeniden mahalle muhtarlığına aday oldu. 

Toplam 5407 haber.