SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Hizmet İş Sendikası ile bir araya geldi

Elazığ’daki yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bu kez beraberindeki heyet ile birlikte Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

Dumandağ’a Filistin’e desteklerinden dolayı plaket verildi

Türk Kızılay'ı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a ''Filistin'e yardım'' etkinliğine verdiği destekten dolayı plaket taktim etti.

Kuzova Derneği istişare toplantısı yapıldı 

Kuzova Derneği istişare toplantısı Başkan Erol Aslan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ucuz gıdaya Ulaşım Sorunu ve Kuzova Sulama projesi masaya yatırıldı. 

Ramazan Kil, yoğun katılımla adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Abdullahpaşa Mahallesinde Öğrenci Servisi firması olan Ramazan Kil, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını açıkladı.

Ercan, hiçbir yerde deprem olmasa bile buralarda olur

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük yıkımın meydana gelmesinden sonra deprem bilimciler başta Marmara Bölgesi olmak üzere aktif faylar ve deprem beklenen riskli bölgeler hakkında uyarılar yapıyor.

MHP mitinglere başlıyor!

MHP, 31 Mart seçimleri için açık hava mitinglerine başlıyor. “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” sloganıyla ilk mitingin 28 Ocak günü Mersin'de yapılacağını duyuran Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ikinci mitingin ise 4 Şubat'ta Manisa'da yapılacağını açıkladı.

Gezeravcı’nın ilk bağlantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olacak

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu takip edilirken; Gezeravcı, Türkiye ile ara ara iletişim kuracak. Alper Gezeravcı, ilk görüşmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacak.

AK Parti Elazığ Belde Belediye Başkan Adayları belli oldu 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine doğru gidilirken AK Parti Elazığ Belde Belediye Başkan Adayları belli olmaya başladı. 

Gündemimiz Kudüs konulu sempozyum düzenlendi 

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi tarafından, “Gündemimiz Kudüs “ konulu sempozyum düzenlendi. 

AK Parti İlçe belediye başkan adayları belli oldu

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine doğru gidilirken AK Parti Elazığ İlçe Belediye Başkan Adayları belli olmaya başladı.

Yetimeli Derneği Kovancılar’da gıda kolisi dağıttı 

Merkezi Avrupa`da bulunan Uluslararası kuruluşu Yetimeli Derneği Elazığ`ın Kovancılar İlçesi’nde onlarca yetim aileye gıda kolisi dağıttı. 

Elazığ’ın Aralık ayı konut satış rakamları belli oldu

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Elazığ’da aralık ayınca bin 197 konutun satışı gerçekleşti

Açıkkapı: Kısa çalışma ödeneği gün sayısı 450’ye düşecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı,  bütçe komisyonunda görüşmeleri tamamlanarak genel kurula sevk edilen işsizlik sigortası kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin Kanun Teklifi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıkkapı, kısa çalışma ödeneği asgari prim ödeme gün sayısının 450’ye düşürüleceğini söyledi. 

Başkan Ulaş: Yetkilileri göreve çağırıyoruz

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 24-28 Ocak tarihlerinde Elazığ’da düzenlenecek ‘Moda Festivalinin’ mutlaka iptal edilmesi gerektiğini ifade ederek “Yerel esnafımız kan ağladığı bugünlerde günlerde ilimizde giyim festivali düzenlemesi yerel esnafa büyük darbe vuracak. Festivalin iptal edilmesi için yetkileri göreve çağıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, Elazığ’a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel 21 Ocak Pazar günü Elazığ’a gelecek. 

Başkan Adayı Av. Duran’ın Sahadaki Karşılığı: Samimiyet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim çalışmalarını esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle sürdürdü.

Milletvekili Keleş'ten Kuzova çiftçilerine müjde 

Kuzova ve Uluova Sulama Projeleri ile ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, DSİ Bölge Müdürlüğünün ilk defa gerçekleştireceği pilot uygulama ile Kuzova sulamasının otomasyon ve uzaktan kontrol uygulaması ile çiftçilerin cep telefonları ile tarlalarına gitmeden ürünlerini sulayabileceklerini söyledi. 

Müdür Yiğit’ten yarıyıl tatili mesajı

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit 2023 2024 Eğitim Öğretim Yılının yarıyıl tatiline girmesiyle öğrenci, öğretmen ve veliler için mesaj yayımladı.

Özel gereksinimli bireylere seminer

Elazığ Belediyesi tarafından özel bireylere ve ailelerine yönelik "Stres Yönetimi" semineri gerçekleştirildi.

Toplam 5407 haber.