Ramazan Kil, yoğun katılımla adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Abdullahpaşa Mahallesinde Öğrenci Servisi firması olan Ramazan Kil, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını açıkladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yoğun katılımla Muhtar Adaylığını açıklayan Ramazan Kil, “15 yıldır çocuklarınızı bizlere emanet ediyordunuz, sizden şimdide Abdullahpaşa Mahallemizi bizlere emanet etmenizi istiyoruz” dedi.

“BENİ YALNIZ BIRAKMAYAN MAHALLE SAKİNLE SAKİNLERİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

“Bu yola çıkmalarının tek sebebi hizmettir” ifadelerine yer veren Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil, “Öncelikle bu çıktığım yolda, bu gün beni yalnız bırakmayan mahalle sakinlerimize şükranlarımı sunuyorum. Öncelikle kendim hakkında sizlere biraz bilgi vermek istiyorum.1976 yılında Elazığ Merkezde doğdum. Öğrenim hayatımı Elazığ’da tamamladıktan sonra, 15 yıla yakındır Abdullahpaşa Mahallesinde öğrenci servisi hizmeti vermekteyim. Şuanda Abdullahpaşa Mahallemizde Alfabe Tur Öğrenci Servisleri firması olarak hizmet sunmaktayız. Evli ve üç çocuk babasıyım”.

“BU YOLA ÇIKMAMIZIN TEK SEBEBİ HİZMETTİR”

Ramazan Kil, “Bu yola çıkmamızın tek sebebi hizmettir. 30 yıldır mahallemizde ikamet etmekteyim ve Abdullahpaşa Mahallemizin sorun sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Mahalle sakinlerimiz bizlere muhtarlık görevini verirse mahallemiz için gece gündüz çalışacağız”

“ABDULLAHPAŞA MAHALLEMİZİ BİZLERE EMANET ETMENİZİ İSTİYORUZ”

Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil, “15 yıldır çocuklarınızı bizlere emanet ediyordunuz, sizden şimdide Abdullahpaşa Mahallemizi bizlere emanet etmenizi istiyoruz.Buraya kadar gelip destek veren bütün mahalle sakinlerimize teşekkür eder ve şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN