SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden kent genelinde karla mücadele çalışması

Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmasına başladı.

Keleş: Müzenin taşınması ile ilgili süreç başladı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, uzun bir süre kapalı kaldıktan sonra taşınması gündeme gelen Arkeoloji Ve Etnografya Müzesinin 8. Kolordu Komutanlığı içerisinde yer alan mektebi idadi binasına taşınması ile ilgili sürecin milli savunma bakanlığımızdan, kültür ve turizm bakanlığı arasında başladığını duyurdu. 

Gürtürk'ten teşekkür mesajı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongrede Serkan Gürtürk, Metin Çöteli ve İsmail Ekrem Katı yarıştı.

Elazığ Belediyesi vatandaşları uyardı! 

Elazığ Belediyesi etkili olan kar yağışı nedeniyle olası buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı. 

Elazığ’da beklenen kar yağışı başladı 

Elazığ’ın kent merkezinde beklenen kar yağışı sabah saatlerinde etkisini gösterdi. 

FHGC Başkanı Serkan Gürtürk oldu 

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin  (FHGC) başkanlığına Serkan Gürtürk seçildi.   

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Elazığ'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Elazığ'da hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi...

İNTERNET HABER SİTELERİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ

Elazığ’daki siyasi partilerin yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında yaptığı propaganda planlamasındaki ayırımcılık büyük tepki topluyor…

Elazığ'da 118 konut ve 17 iş yerinin kurası çekildi

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020'de meydana gelen depremlerde ev ve iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen 118 konut ile 17 iş yeri için kura çekimi yapıldı.

Meteoroloji duyurdu! Elazığ’a kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu Bölgesinin büyük bir kısmı kara teslim olacak. Yapılan açıklamadan sonra Elazığ’a kar yağacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. Elazığ’da kar yağışının beklendiği gün haberimizde... 

62 sözleşmeli personel alınacak 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak. 62 sözleşmeli personelin alımı için başvurular 4 Şubat'a kadar yapılacak. 

Elazığ’da 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilecek 

Elazığ’da yapımı tamamlanarak teslim aşamasına gelen 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilerek hak sahiplerine teslim edilecek. 

Milletvekili Erol: Yapılan işler facianın önüne geçti 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen depremin 4. yılında açıklamada bulundu. 

Işıkver, TBMM’de Elazığ depremi için söz aldı 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 24 Ocak depreminin yıl dönümünde TBMM’de söz aldı. Milletvekili Işıkver, 4 yıl önce 24 Ocak Elazığ depremine ve 6 Şubat asrın felaketine değindi. 

Açıkkapı: Elazığ’a 25 milyar liralık yatırım kazandırıldı 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, AK Parti iktidarında Elazığ’da 25 liralık tarımsal destek ve yatırım yapıldığını ifade etti. 

Gülyüz, güven tazeledi

El-Aziz Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Nuri Gülyüz güven tazeledi. 

Fırat Üniversitesi'nde bir fakültenin adı değiştirildi 

Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin adı Resmi Gazete’de yayımlanan kararla değiştirildi. 

Elazığ Valiliği, maden ocağındaki patlama hakkında açıklama yaptı 

Elazığ’da maden ocağında meydana gelen patlamada 2 kişi ağır yaralandı. Elazığ valiliği de maden ocağında meydana gelen patlama hakkında açıklamada bulundu. 

Toplam 5355 haber.