ELSAD, Başkan Şerifoğulları'nı destekleyecek

ELSAD Genel İstişare Toplantısı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın katılımı ile yapıldı. ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı destekleyeceklerini açıkladı.

PAYLAŞ

ELSAD genel istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, STK temsilcileri ve ELSAD üyeleri katıldı.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları'nı destekleyecek

TUBA ERDOĞAN: “BAŞKANIMIZI NE ZAMAN DAVET ETTİYSEK GELDİ, BİZİ YALNIZ BIRAKMADI”

ELSAD Kadın Kolları Başkanı Tuba Erdoğan, kadın kolları olarak yaptıkları çalışmaları anlatarak, Başkan Şahin Şerifoğulları’nın da kendilerine destek verdiğini söyledi. Erdoğan, “Yetimin sofrasında olduk, ihtiyaç sahiplerinin sofrasında olduk, gençleri evlendirdik, insanlara yakacak, giyecek temininde bulunduk. Belki de başını hiç şimdiye kadar okşanmamış yetimlerimiz vardı biz bu ekiple gidip o yetimlerin başını okşadık, böyle çalışmalar yaptık ve devamda ediyoruz. Aşevi kurduk ve Elazığ’da yüzlerce insana yemek dağıtımı yaptık. Bu çalışmaları yaparken başkanım Allah razı olsun her programda yanımızda oldu. Ne zaman davet ettiysek geldi hiç bizi yalnız koymadı biliyoruz ki bundan sonrada bir garip gidip kapısını çaldığı zaman o gariban oradan boş çıkmayacak” dedi.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları'nı destekleyecek

ERDOĞAN: “BAŞKANIMIZ HER ÇALIŞMAMIZDA BİZE DESTEK VERMİŞTİR”

ELSAD Başkanı Avukat Murat Erdoğan, Elazığ’ın her alanda gelişmesine katkı sunmak amacıyla yola çıktıklarını belirtti. Erdoğan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da sivil toplumun gelişmesine gösterdiği katkının da büyük olduğunu söyledi. Erdoğan, “Bu derneği kurduğumuz zaman bu şehirde hizmet etmek için kurduk. Siyaseten şehrin gelişmesi için sosyal, eğitim anlamında gerçekten de büyük çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarda arkadaşlarımın verdiği destekler çok kıymetliydi. Burada kıymetli başkanımızın da hakkını gerçekten teslim etmeden geçemem bizim yaptığımız makul, iyi, düzgün her çalışmamızda bize destek vermiştir bugüne kadar desteğini çok gördük. Bu noktalara gelmişsek tabiki devleti, şehrimizi temsil eden Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın desteklerini biz inkar edemeyiz. Bu sadece bizim için mi hayır, Elazığ’da Sivil Toplumun gelişmesi için Belediye Başkanımızın bizden başka bütün sivil toplumlara desteğini biz çok açık bir şekilde görüyoruz. Bu desteği herkese eşit derecede veriyor biz buna şahidiz” dedi.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları'nı destekleyecek

ERDOĞAN: “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA GEREKEN KATKIYI, DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Başkan Murat Erdoğan, yapılacak olan yerel seçimlerde de ELSAD olarak Başkan Şahin Şerifoğulları’na destek vereceklerini kaydetti. Erdoğan, “Bizim gönlümüz baştan beri Şahin Başkanla beraberdi. Adaylığı açıklanana kadarda ben kendi şahsım, arkadaşlarım hep Şahin Başkanın tekrar aday olacağı konusunda hiçbir şüphemiz yoktu. Sebebi de şuydu, siz bir yere bir yönetici getiriyor ve seçiyorsanız o yöneticiyi değerlendirirken elinizde verilerin olması lazım. Bir, görevi hakkıyla getiriyor mu, iki vaatlerini yerine getirmişti, üç insanlar ondan razı mı? Baktığımız da Elazığ’da 50 yılın hizmetini biz bu geçen 5 yıl içerisinde gördük. Birçok problemimiz çözüldü bunları saymakla bitiremeyiz. Terminal binası, alt yapılar, yollar, fuar merkezleri, meydanalar hele meydanlar bizim için çok önemliydi ki hep söylerdim bir şehrin kalkınmışlığını, modernliğini meydanlar gösterir. Bizim Elazığ’da misafirlerimizi ağırlayacağımız bir meydanımız bile yoktu ama bugün Türkiye çağında büyük bir meydanımız var. Bütün bunları üst üste koyduğumuz da bu eserleri ortaya getiren samimi bir niyetle gayret eden başaran bir başkanı tabiki ikinci dönemde devam ettirmesi gerekiyordu. Bu görüşümüzü her zaman her yerde söyledik. Biz önümüzdeki dönemde aynı şekilde bu başarıları sağlaması için gereken katkıyı, desteği de vereceğiz sonuna kadar. Yine ikinci dönem Şahin Başkan bu şehri yönetecek biz bundan da eminiz” ifadelerini kullandı.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları'nı destekleyecek

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “11 ANA BAŞLIKTAKİ 100 PROJENİN YÜZDE 90’IN ÜZERİNDE BİR GERÇEKLEŞME ORANIYLA BUGÜN SİZLERİN HUZURUNUZDAYIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ı her alanda bir adım ileriye götürebilme amacıyla 5 yıldır hizmet ettiklerini anımsattı. Şerifoğulları, “Bizler 2019 yılında sizlerin huzurunuza çıktığımızda şehrimizi alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, eğitime, sanayiye her alanda kalkındırabilmek, şehrimizi daha müreffeh bir şehir haline getirebilmek ve aynı zamanda şehrimizi yaşanabilir şehirlerarasında ön sıralara taşıyabilmek için bir hedef belirledik. Şehrimizi tanıyan, şehrimizin her sokağını, caddesini bilen proje ekibimizle birlikte ayağı yere sağlam basan projelerle sizlerin huzurunuza çıktık. Sizler 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde bizleri Elazığ’ın Şehrül Emin makamına layık gördünüz, bizler göreve başlar başlamaz emanet olan makamı layıkıyla, hizmetlerimizle şehrimizi daha ileriye götürebilme adına arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başladık. Allaha hamdolsun hemşehrilerimize vaat etmiş olduğumuz 11 ana başlıktaki 100 projenin yüzde 90’ın üzerinde bir gerçekleşme oranıyla bugün sizlerin huzurunuzdayız” dedi.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları'nı destekleyecek

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “İKİNCİ 5 YILDA DA AŞKLA ÇALIŞMAYA SÖZ VERİYORUZ”

Alt ve üstyapı çalışmalarıyla başta olmak üzere yapılan hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Şerifoğulları, yeni dönem de başkan olması halinde şehre değer kazandıracak çalışmalara devam etmek istediklerini söyledi. Şerifoğulları, “Kamuoyu yoklamaları neticesi, genel merkezimizin geniş çaplı araştırmaları neticesi tekrar Cumhurbaşkanımız bizleri aday olarak sizlerin huzuruna gönderdi. Bizler 31 Mart akşamına kadar teşkilatlarımızla birlikte, milletvekillerimizle birlikte 5 yıl boyunca sizlere, şehrimize yapmış olduğumuz çalışmaları anlatacağız ve 2024-2029 yılları arasında şehrimize değer katacak, şehrimize level atlatabilecek, şehrimizi üst klasmana taşıyabilecek ve bölgede şehrimizi lider konuma getirebilecek projelerimizi anlatacağız ve sizlerden 5 yıllık vize isteyeceğiz.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları'nı destekleyecek

Sizlerin bizlere duası, desteği her zaman güç verdi bizlerin açıkça şurada söylemek istiyorum benim tek derdim bu şehir. Kavgalarımın tek sebebi de bu şehir. Bizler deprem oldu ama demedik, pandemi oldu fakat demedik, hiçbir bahanenin arkasına sığınmadık şehrimiz için milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla hep şehrimize ne kazandırabiliriz mantığıyla hareket ettik. Bakanlıklar nezdinde, genel müdürlükler nezdinde bugüne kadar istediğimizi hep aldık.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları'nı destekleyecek

Bundan sonraki süreçte de yine önceliğimiz şehir olacak, önceliğimiz şehrin çok kıymetli insanları olacak bize verirseniz, bizlere destek olursanız, bizlere tekrar bu şehrin Şehrül Emin’lik makamını layık görürseniz ilk günkü aşkla samimiyetle gayretle çalışacağımız söz veriyoruz. Ev sahipliğinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Murat Başkanımla 5 yıldır çok güzel bir dostluğumuz oluştu, şehir adına çok güzel dostluğumuz oluştu. Ben her toplantıda bunu ifade ediyorum Murat abi her gece mesaj atar şu projeyi yapsak nasıl olur der, şu projeyi şöyle yapsanız Başkanım şehir adına kıymetli olur der, bir araya gelmemiz gerekiyor der notlarını bizlere tek tek aktarır ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Bütün STK’larımızla da aynı uyumla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları'nı destekleyecek

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN