SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Sosyal Yardımlaşma Mütevelli heyeti muhtar üye seçimi yapıldı 

Elazığ’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin Seçimi gerçekleştirildi. 

Bayrak, belde belediye başkanlığına aday adayı oldu

Ahmet Bayrak, Saadet Partisi’nden Bükardi Belediye Başkan adaylığı için resmi başvurunu yaptı.  Saadet Partisi'nden Bükardi Belde Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Bayrak, başvuru evrakını Seçim İşleri Başkanı Şinasi Akgül’e teslim etti. 

Nazırlı, Gümüşkavak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Milletvekili seçildikten sonra “Elazığ İçin Nöbetteyim” sloganı ile çalışmalarına başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, bu defa Gümüşkavak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Naci Görür yine uyardı

Hakkari'de meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı.

BAŞKAN SADAK: AKINCILAR RUHU ÖLMEZ

Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak, Kanal 23 Televizyonunda Hasan Bak’ın sunduğu ‘Gece Görüşü’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Elazığ Belediye Meclisi toplandı 

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantılarına başladı. Yeni yılın ilk toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Türkiye’nin en yaşlı ve en genç illeri belli oldu! 

Türkiye İstatistik Kurumu, "İstatistiklerle Gençlik, 2022" raporunu yayınlayarak Türkiye'nin en genç ve en yaşlı illerini belirledi. Rapora göre, Türkiye'nin en genç ili doğu Anadolu'da yer alırken, en yaşlı ili ise Ege Bölgesi'nde bulundu. Yapılan araştırmada Elazığ’ın genç nüfus oranı da belli oldu. Elazığ’ın listedeki yeri görenleri şaşırttı. 

Seçime hangi partiler katılacak? 

31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimler için süreç işlemeye başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçime katılabilecek partileri açıkladı.

On binlerce vatandaş şehitler ve Filistin için bir araya geldi

Yeni yılın ilk gününde İstanbul'dan Filistin mesajı verildi. On binlerce kişi "şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" dedi.

Yurtbaşı Spor Kompleksi aydınlatma ihalesi gerçekleştirildi

Yurtbaşı Beldesi’ndeki gençlerin sportif faaliyetlerini yapmaları adına inşa edilen Spor Kompleksi’ndeki Futbol Saha’sının aydınlatma ihalesi gerçekleştirildi. 

Telçeken, resmi başvurusunu yaptı 

Cuma Telçeken MHP’den Maden İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylık resmi başvurusunu yaptı. 

Heylanlılar Malatya’da bir araya geldi 

Malatya’da yaşayan Heylan aşiretine mensup vatandaşlar düzenlenen bir organizasyonla bir araya geldi. 

Hekimler ve Sağlık Çalışanları Terör Soykırım ve İşgale Karşı Yürüyor!

Gazze'deki katliamlar hız kesmeden devam ederken, maalesef geçtiğimiz hafta Siyonizmin ve ABD'nin ülkemizdeki maşaları olan terör örgütleri, alçak saldırıları ile 12 kahraman askerimizi şehit ettiler.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı belli oldu

Saadet Partisi Genel Merkezinden yapılan açıklamayla Abdullah Akın’ın Elazığ Belediye Başkan adaylığı kesinleşti. Mevcut İl Başkanı Abdullah Akın 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. 

Bu bir zam oyunu mu?

Türkiye’de periyodik araç muayenesinde yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK, Elazığlıları adeta çileden çıkardı. 

Elazığ’da emekli öğretmenlere vefa gecesi 

Mesleğe yıllarını veren ve emekli olan öğretmenler için Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından vefa gecesi düzenlendi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Elazığ’dan 5 personel alacak 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılı sözleşmeli gençlik çalışanı alım duyurusu yayımlandı. Türkiye genelinde toplam 1071 gençlik çalışanı alınacak. Elazığ'da ise 5 gençlik çalışanı alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve zamanı... 

Fatih Erbakan'dan asgari ücret zammına tepki! 

17 bin 2 lira olarak açıklanan yeni asgari ücrete Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan tepki geldi. Seçim öncesi yapılan protokoldeki sözlerin yerine getirilmediğini belirten Fatih Erbakan, "Açıklanan asgari ücret 3 ay sonra açlık sınırının altında kalacak. En üz 23 bin lira olmalıydı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhtarlıklar yapılandırılsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de muhtarlarla bir araya geldiği programda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya talimat vererek muhtarlıkların günümüz şartlarına uygun şekilde yeniden yapılandırılması için çalışmaların hemen gündeme alınmasını istedi.

Toplam 5460 haber.