Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti… 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AZİZ HEMŞEHRİLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR… 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Millet-Vekil Buluşması Programı sonrası yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle İl Başkanımız Sayın Yunus Bal kardeşime ve tüm Yönetim Kurundaki tüm dava arkadaşlarıma öz verili gayretleri nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. 

 Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

Bilindiği gibi 14 Mayıs seçim sürecinde söz vermiş olduğumuz gibi Halk Buluşmalarımızı ve halkımızla sürekli iletişimi esas alacağımızı ifade etmiştik. Bugün şükürler olsun ki, bu buluşmalarımızı aksatmadan gerçekleştiriyoruz. 2024 yılının ilk Halk Buluşması da oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Gelen taleplerin ve sorunların yerelde çözülebilir olanlarına anında İl Başkanımız, Belediye ve İl Encümen Üyelerimizin de katılımı ile çözüm bulmaya çalıştık. Toplantımıza teşrif eden Sayın Sivrice Belediye Başkanımız Turgay Gündoğan ve Ağın Belediye Başkanımız Sayın Ali Uslu’da kendi hizmet alanları içerisindeki taleplere cevap vermişlerdir. 

Vatandaşlarımızın sorunlarının ilk sırasında işsizlik ve depremler sonrası yaşanan mağduriyetler gelmektedir. Özellikle 24 Ocak 2020 yılında Elazığ merkezli yaşanan büyük deprem felaketinin ardından il merkezimizdeki 16 mahallemizde çok ciddi bir mağduriyet olduğunu görüyoruz. Bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın her birinin şikayet ve talepleri kamuoyumuzun malumu olduğu gibi TBMM kürsüsünden de dile getirdik. Hatta soru önergesi dahi verdik. İnşallah çözümü için gayretlerimiz devam edecektir” dedi. 

 Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

İŞSİZLİK SORUNUNA ÇÖZÜM “ÜRETKEN BELEDİYECİLİKTİR…” 

Milletvekili gelen taleplerin ilk sırasında yer alan işsizlik sorunu ve iş beklentisi olduğuna dikkat çekerek, “Aziz şehrimizin işsizlik sorunu maalesef Türkiye ortalamasının üzerindedir. Bunu TÜİK raporlarında da görmekteyiz. İş alanlarımızın kısıtlı olması nedeniyle özellikle özel sektörde istihdam imkanı oldukça sınırlı. İlimizin olduğu gibi Ülkemizin de en önemli sorunlarının başında gelen işsizlikle ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart 2024 seçim mottomuz “Üretken Belediyecilik” olmuştur. 
Çünkü yerel imkanlar ve şehirlerimizin potansiyelinin özel sektörümüzle el ele vererek istihdama kazandırılması ancak Üretken Belediyecilikle mümkündür. Şehrimizi bu kanayan yarasına mehlem olmak için 31 Mart 2024 yerel seçimlerini çok önemsiyoruz. 

 Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

Halkımızın tam inanmışlık ve desteği ile öncelikle 16 Mahallemizin dönüştürülmesi, yaşam alanından ziyade barınma alanı olarak bugün ihtiyacı karşılayan TOKİ’lerin sorunlarının çözümü ve ilimizin tüm potansiyel kaynaklarını ekonomiye kazandırarak işsizlik sorununa köklü çözüm için Elazığ Merkez başta olmak üzere ilçe ve beldelerimizde tüm belediyeleri kazanmak istiyoruz. 

Milliyetçi Hareket Partisinin inanmış ve hizmet odaklı kadrolarının artık tüm yerel yönetimlerde işbaşı yapma zamanı gelmiştir. İlimizin buna ne kadar ihtiyacı olduğunu Halk Buluşmalarında ve vatandaşlarımızın hakla taleplerinde görmekteyiz” ifadelerinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN