İşçiler, memuriyete geçmek istiyor!

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Süleyman Soysal, daimi işçi statüsünde çalışan üniversite mezunu işçilerin memur kadrolarına geçirilmesi taleplerini MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'e iletti..

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği (Ülkü-Tek) Elazığ Şube Başkanı Süleyman Soysal daimi işçi statüsünde çalışan üniversite mezunu (ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora) işçilerin yasal düzenleme ile isteğe bağlı olarak memur kadrolarına geçirilmesi taleplerini ileten dosyayı MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'e iletti.

"İŞÇİLERİMİZ MEMUR KADROSUNA GEÇMEK İSTİYOR"

Konu ile ilgili açıklama yapan Ülkü-Tek Elazığ Şube Başkanı Süleyman Soysal; "Kamu kurum ve kuruluşlarında, bakanlıklarda, belediyeler ve KİT’lerde Ülkücü Teknik elemanlarımızında içinde yer aldığı daimi işçi statüsünde çalışan üniversite mezunu (ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora) işçilerimizin memur kadrosuna geçme talepleri vardı.Bu konu ile ilgili hazırladığımız dosyayı Milletvekilimiz Sayın Semih Işıkver'e takdim ettik.Sayın vekilimizin bu taleplerin yerine getirilmesi hususunda azami gayret sarfedeceğini biliyoruz.Sayın vekilimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı sunuyorum.Sağ olsun, var olsun" dedi.

"DOSYANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

İşçilerimizin talep ve sorunlarına hiç bir zaman duyarsız kalmadıklarını belirten MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ise iletilen talebin takipçisi olacağını ifade ederek;" Dosyamızı aldık, takipçisi olacağız. Ülkü-Tek Başkanımız Süleyman Soysal’a sektörün sorunlarını takip noktasındaki gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN