Başkan Çınar: 2024 yılı için ümitliyim

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar, 2024 yılı için ümitli olduğunu ve yeni planladıkları projelerin fizibilite çalışmalarını yürütmeye başladıklarını söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar, 2023 yılının hem Elazığ için hem ülke için sıkıntılarla geçtiğini söyleyerek, ASKON olarak bu sıkıntılara rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

Çınar açıklamasında; “Büyük felaketler yaşadık. Depremler, seller, ekonomik krizler yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Askon olarak Projelerimizi genişlettik. Ülkemizin farklı illerinde düzenlenen fuarlara, etkinliklere katılım sağlayarak ilimizi, ürünlerimizi, değerlerimizi oralarda tanıtmaya çalıştık. Bizler üyelerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Alanımızla ilgili ilimizin sorunları ne ise bu sorunların çözümü noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız projeler devam ediyor, yapmayı planladığımız projelerin fizibilite çalışmalarını yapıyoruz. 2024 yılı için ümitliyim. Ülkemizde bazen krizler olabilir ama biz ülke olarak güçlü bir ülkeyiz. Biraz daha çaba göstermemiz ve çalışmamız lazım.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN