Ak Parti Elazığ Haberleri
SON DAKİKA

Ak Parti Elazığ Haberleri

Yıldırım, Sevgi Evlerinde kalan çocukların bayramını kutladı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

Milletvekili Keleş: Tren seferi ileri bir tarihe ertelendi

Dün gece Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programında Ankara – Tatvan turistik tren seferinin iptal edildiği açıklanmıştı. AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada tren seferinin ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.

Başkan Yıldırım: Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir” dedi.

Milletvekili Erol Keleş, hayat kurtardı

Seçim çalışmaları kapsamında bir programa katılmak üzere yola çıkan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, kalabalık bir grup vatandaşın toplandığını gördü ve durumun ne olduğunu anlamak için aracını durdurdu. 

Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr.Erol Keleş ve beraberindeki heyet seçim çalışması doğrultusunda Kovancılar ilçesine ziyaretlerde bulundular. 

Keleş Duyurdu, genel işletme kredilerinde üst limit artırıldı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, genel işletme kredilerinde üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Açıkkapı ve Nazırlı'dan maden kazasıyla ilgili ortak açıklama 

Elazığ’ın Palu ilçesi, Kayaönü köyündeki özel bir işletmeye ait maden ocağında geçtiğimiz gün çökme meydana geldi. Olayın ardından TBMM'deki yasama faaliyetleri için Ankara'ya dönen AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ortak açıklama yaptı. 

Açıkkapı: KOOPDES programı ile hibe verilecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, KOOPDES programı ile kadınlara verilen hibe desteklerinin engelli ve gençleri de kapsayacağı şekilde genişletileceğini duyurdu. 

İşte AK Parti’nin belediye meclis üyesi adayları

AK Parti Elazığ Belediye meclis üyesi adayları belli oldu. 

Şerifoğulları: Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle 

İsrail’in Gazze’de Filistinlilere karşı işlediği insanlık suçuna tepki çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşe katılan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle.” dedi. 

Elazığ’da 6. noter nerede kurulacak 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve il Başkanı Şerafettin Yıldırım imzalı yayınlanan açıklamada Elazığ’a Altıncı Noterin Güneykent Mahallesi’nde kurulacağını duyurdular. 

Güneykent Mahallesi’ndeki Caminin temeli atıldı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği adına Güneykent Mahallesi için talepte bulunduğu Cami ve medresenin temeli atıldı. 

AK Parti Elazığ yürütme kurulu belli oldu 

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yürütme Kurulu belli oldu. 

Keleş: Müzenin taşınması ile ilgili süreç başladı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, uzun bir süre kapalı kaldıktan sonra taşınması gündeme gelen Arkeoloji Ve Etnografya Müzesinin 8. Kolordu Komutanlığı içerisinde yer alan mektebi idadi binasına taşınması ile ilgili sürecin milli savunma bakanlığımızdan, kültür ve turizm bakanlığı arasında başladığını duyurdu. 

Açıkkapı: Elazığ’a 25 milyar liralık yatırım kazandırıldı 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, AK Parti iktidarında Elazığ’da 25 liralık tarımsal destek ve yatırım yapıldığını ifade etti. 

Arıcak İlçe Devlet Hastanesi’ne diyaliz cihazı kazandırıldı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Arıcak İlçe Devlet Hastanesi’ne ileri teknolojiye sahip 2 adet diyaliz cihazı kazandırıldığını duyurdu. 

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı basına yansıyan İlçe ve Belde adaylarının isimlerini yalanladı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Elazığ basını tarafından kamuoyu ile paylaşılan Ak Parti Belde ve İlçe başkan adaylarının isimlerinin net olmadığını açıkladı…

AK Parti Elazığ Belde Belediye Başkan Adayları belli oldu 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine doğru gidilirken AK Parti Elazığ Belde Belediye Başkan Adayları belli olmaya başladı. 

AK Parti İlçe belediye başkan adayları belli oldu

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine doğru gidilirken AK Parti Elazığ İlçe Belediye Başkan Adayları belli olmaya başladı.

Açıkkapı: Kısa çalışma ödeneği gün sayısı 450’ye düşecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı,  bütçe komisyonunda görüşmeleri tamamlanarak genel kurula sevk edilen işsizlik sigortası kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin Kanun Teklifi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıkkapı, kısa çalışma ödeneği asgari prim ödeme gün sayısının 450’ye düşürüleceğini söyledi. 

Milletvekili Keleş'ten Kuzova çiftçilerine müjde 

Kuzova ve Uluova Sulama Projeleri ile ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, DSİ Bölge Müdürlüğünün ilk defa gerçekleştireceği pilot uygulama ile Kuzova sulamasının otomasyon ve uzaktan kontrol uygulaması ile çiftçilerin cep telefonları ile tarlalarına gitmeden ürünlerini sulayabileceklerini söyledi. 

Elazığ’a 140 Milyon ödenek! 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ'da cezaevlerine toplamda 140 milyon ödenek ayrıldığını duyurarak, Palu Adliyesi’nin de 2024 yılı yatırım programına alındığını söyledi. 

Milletvekili Keleş: Pertek Köprüsü tasarruf sağlayacak 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Pertek Köprüsü yapım işi ihalesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yapılacak köprünün yalnızca ulaşım projesi olmadığını aynı zamanda şehrin bölgesel ekonomik kalkınmasına da katkı sağlayacağını vurguladı. 

Milletvekili Keleş, yaralı Mehmetçiğimizi ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Hemşehrimiz Ömer Akçakoca’yı ziyaret etti. Ankara GATA Hastanesi’nde tedavi gören yaralı Mehmetçiğimiz Ömer Akçakoca ile bir araya gelen milletvekili keleş, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

AK Parti Elazığ il teşkilatının yeni yönetimi açıklandı 

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yeni Yönetim Kurulunu açıklandı. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ELMİYAD’a ziyaret

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına hızlı bir tempoyla başlayan AK Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı da eşlik etti.

AK Parti Elazığ Teşkilatı’ndan iddialarla ilgili açıklama!

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı sosyal medya platformlarındaki paylaşımlara cevap verdi. 

Başkan Şerifoğulları’na Elazığ Havalimanı’nda coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden aday göstermesinin ardından Başkan Şerifoğulları için Elazığ Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

Nazırlı’nın Durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu 

“Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın bu defaki durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu. 

Keleş, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürleri ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Karayolları ve DSİ bölge müdürleri ile bir araya gelerek, ilde yürütülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.