Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr.Erol Keleş ve beraberindeki heyet seçim çalışması doğrultusunda Kovancılar ilçesine ziyaretlerde bulundular. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve beraberindeki heyet, Kovancılar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe Başkanı Sayın Rıdvan Koç, Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Nuri Çolak, il yönetimi ve ilçe teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Keleş, ilk olarak Kovancılar Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Sayın Mustafa Dilekli ile görüştü. Misafirperverlikleri için Kaymakam Dilekli'ye teşekkürlerini ileten Keleş, ilçenin gelişimi için yapılan çalışmalarda başarılar diledi. Daha sonra Kovancılar Adliyesi'ne geçen heyet, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Abdullah Furkan Sünbül ve Cumhuriyet Savcısı Sayın Turgut Çadır ile bir araya geldi. Yapımı planlanan Kovancılar Adalet Sarayı hakkında istişarelerde bulunan Keleş, adliye mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu 

Günün devamında Kovancılar İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden Prof. Dr. Erol Keleş ve beraberindekiler, hastane personeli ve tedavi gören hastalarla sohbet ederek, sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar ve hastalara acil şifalar temennisinde bulundu. İlçe ziyaretlerini sürdüren heyet, yerel esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu 

Ayrıca TOKi tarafından inşa edilen konut, ticaret merkezi ve cami inşaat alanlarını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Erol Keleş'in Kovancılar ziyareti, hane ziyaretleriyle devam etti. 

Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu 

Misafir oldukları evlerde ailelerle samimi sohbetler gerçekleştiren Keleş, Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşmanın mutluluğunu yaşadı ve birlik ve beraberlik mesajları verdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN