KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR 

Alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra şehrin kültürel mirasına da sahip çıkan Elazığ Belediyesi kitapseverleri mutlu eden büyük bir projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Şahin Şerifoğulları döneminde her yıl gerçekleşen Kitap Fuarı Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde kitapseverlere kapılarını açtı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Birbirinden değerli şair ve yazarların Elazığlılarla buluştuğu fuara katılım oldukça yüksek. 25 Ekim’de açılan ve 5 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara, kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor. Saat 10 ile 21 arası açık kalan fuara birçok yayınevi katılarak fuarın canlı bir şekilde geçmesine olanak sağladı. 

KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR 

KİTAPSEVERLERİN HEYECANI GÖZLERİNE YANSIDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından şehre kazandırılan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 4. Kitap Fuarı, kitapseverlerin beğenisini kazandı. Fuarı gezen vatandaşlar hem indirimli kitaplardan satın aldı hem de böylesi güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Başkan Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. Vatandaşlar, Elazığ Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen fuarda beğenerek takip ettikleri yayınevlerinin bulunmasından dolayı teşekkürlerini iletirken, Kitap Fuarı’nın bu yıl daha coşkulu geçtiğini kaydettiler.

KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN “GELECEK SENSİN PROJESİ KAPSAMINDA” 15 BİN ÖĞRENCİYE 50 TL HEDİYE ÇEKİ
Aynı zamanda eğitim projeleriyle de sürekli gündeme gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 4. Kitap Fuarı için 15 bin öğrenciye 50 TL hediye çeki takdim etti. Öğrencilere kitap alışkanlığını kazandırmak adına verilen hediye çekleri ise öğrencileri oldukça mutlu etti. Kitap Fuarı’nı ziyaret edecek olan öğrenciler için ise Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım imkanı sağlanıyor.

KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR 

BEKİR DEVELİ SÖYLEŞİSİ SALONA SIĞMADI

4. Kitap Fuarı’na katılmak üzere Elazığ’a gelen sunucu ve yazar Bekir Develi söyleşisi yoğun ilgiyle gerçekleşirken misafirlerin salona sığmadığı gözlendi.

KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR 

Elazığlıların severek takip ettikleri Bekir Develi söyleşiye katılımın yüksek düzeyde olduğunu belirterek böylesi muhteşem bir organizasyonu gerçekleştiren Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti. 

KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR 

İŞTE 4. KİTAP FUARI’NA KATILACAK ŞAİR VE YAZARLAR

Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı’nda söyleşi ve imza programlarına katılacak şair ve yazarlar şu şekilde:
Bekir Develi, Türker Akıncı, Haluk Özdil, Murat Akan, Zekeriya Efiloğlu, Erhan Afyoncu, Ebru Elmaskeser, Sadık Yalsızuçanlar, Mine Sota, Ahmet Turgut, Serhat Yabancı, Bayram Karaçor, İkram Arslan, Seyit Ali Kahraman, Yaren Atalar, Ahmet Bulut, Prof. Dr. Yüksel Arslantaş, Sedat Çağlayan, Telmih Kitap – Şair/Yazarlar, Muhammed Tacettin Kutay, Alişan Kapaklıkaya, İkbal Gürpınar, Serdar Tuncer, Tufan Gündüz, Pelin Çift, Hulki Cevizoğlu, Sevda Türküsev, İhsan Süreyya Sırma, Hatice Kübra Tongar ve Mecit Ömür Öztürk.

KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR 

Ayrıca Bayram Karaçor, Ahmet Turgut, Mine Sota, Sadık Yalsızuçanlar, İkram Arslan, Seyit Ali Kahraman ve İkbal Gürpınar, okullarda yapılacak konferanslarda öğrencilerle bir araya gelecek. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN