SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı 

Uzun süredir gündemde olan Pertek Köprüsü'nde yeni bir gelişme yaşandı Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı. 

Milletvekili Erol: Maden ocakları kamulaştırılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ocağının çökmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Çevre felaketine neden olan insan yaşamını tehdit eden önleyici tedbirlerin alınmadığı risk taşıyan tüm maden ocakları, kamulaştırılmalı ve devlet tarafından çalıştırılmalıdır” dedi.

Sadak: Erbakan Hocamızı şükranla anıyoruz  

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak,  Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Necmettin Erbakan’ın 13.  vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Alacakaya’da göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 

Elazığ’da maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 2 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor. 

Muhtar Adayı Deniz’den farklı kampanya

Akpınar Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Deniz, seçim çalışmaları kapsamında mahalle sakinlerine 6 bin meyve fidanı dağıttı. 

Sürgeç, Bingöl İl Müftülüğüne atandı 

Balıkesir İl Müftüsü Elazığlı Celal Sürgeç, Bingöl İl Müftülüğüne atandı. 

Prof. Dr. Yasemin Açık bir kez daha TÜRKÇİMENTO yönetimine seçildi

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, çimento sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği’nin (TÜRKÇİMENTO) 66’ncı Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 2016 yılından bu yana TÜRKÇİMENTO’nun yönetiminde yer alan Açık, üretimdeki maliyet artışları ve küresel gelişmelerin etkisiyle ihracatta düşüş yaşanmasına rağmen sektör olarak dünya genelinde ilk sıralarda yer aldıklarını, 2024 yılını da geçen yılın yurt içi ve ihracat rakamlarına benzer bir tablo ile kapatmayı öngördüklerini söyledi. 

Bakanı Ali Yerlikaya’nın tekrar Elazığ’a gelmesi bekleniyor 

Cumartesi günü Elazığ’a gelerek, bir dizi temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, salı günü yeniden şehre gelerek, yoğun programı nedeniyle iptal edilen Palu ilçe ziyaretini gerçekleştirecek. 

Şerifoğulları: Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle 

İsrail’in Gazze’de Filistinlilere karşı işlediği insanlık suçuna tepki çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşe katılan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle.” dedi. 

İlahi Aşkın Sesi konseri verilecek 

Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, 16 Şubat Cuma Günü saat 20.00’de Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği Konserde Merhum Hafız Abdullah Nazırlı’nın şiirlerinden bestelenmiş eserleri seslendirecek. 

Eğitim Bir Sen 32’inci yaşını kutladı 

Genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştiren Eğitim Bir Sen toplantıda ayrıca üyeleri ile birlikte 32’inci yaşını da kutladı. 

Gazze Direniş Platformu, 14. destek çalışmasına başladı 

Gazze Direniş Platformu, Maziden Atiye Milli Türk Talebe Birliği Gazze'nin Yanında isimli 14. destek çalışmasına başladı. 

İşçilerin yerleri belli oldu! 

Erzincan'ın İliç ilçesindeki Anagold Madencilik tarafından işletilen Çöpler Altın Madenindeki toprak kaması felaketiyle ilgili son bilgileri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya verdi. 10 milyon metreküp toprak, saniyede 10 metre hızla yaklaşık 800 metre kaydı. 9 işçi toprağın altında kaldı. Altın madeninde işlenen toprağın siyanürlü olduğu iddia edildi. Yetkililer yalanladı. İşte altın madeni faciasında son durum...

Erdoğan ve Sisi, Gazze için ortak mesaj verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Erdoğan, "Gazze halkının topraklarından sürgün ettirilmesi yönünde girişimler bizim için yok hükmündedir." ifadelerini kullandı.

Çerkez: Ek ödeme memur emeklilerine de verilmeli 

Memurların ve memur emeklisinin sorunlarının seçim döneminde geriye atılmaması gerektiğini ifade eden Türkiye Kamu – Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez, ilave ek ödemlerin memur emeklilerine de verilmesi çağrısında bulundu. 

Elazığ'da Muhtar Adaylarının Rekabeti Daha Heyecanlı

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlarının yanı sıra mahalle ve köy muhtarları da belirlenecek.

Mimarlar ve Mühendisler Platformu’ndan önemli çağrı!

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu, Belediye Meclis Üyelerinin mühendis ve mimarlardan oluşması için liyakat çağrısında bulundu. 

HARSİAD’ın yeni yönetimi belli oldu 

Harput Sanayici ve iş Adamları Derneği’nin Hasan Bilge başkanlığındaki yeni yönetimi belli oldu. 

Vali Akkoyun’un babaannesi son yolculuğuna uğurlandı 

Mardin Valisi Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’un Babaannesi Fatma Koyun vefat etti. Merhume kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Toplam 5407 haber.