SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Septioğlu: Artık Vakit Geldi, Değişimi Elazığ’dan Başlatıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlarla bir araya gelmeye de devam ediyor.

Milletvekili Erol, mağdur hak sahiplerini yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahipliği ek başvuru süresinin son saatlerinde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine gece saatlerinde giderek hem sürenin uzamasını sağladı hem de vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek Meclis gündemine taşıma sözü verdi.

Kültür Mahallesine; neden kadın muhtar?

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek amacıyla muhtar adayı olan Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını tamamladığını ve bir kadın olarak neden muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Esnaf ve yurttaşlardan başkan adayı Duran’a yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Elazığ’a geliyor 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere yarın Elazığ’a gelecek. 

Milletvekili Erol’dan Elazığ Valisi ve siyasilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TYP kapsamında işe alınacak kişilerin bir kısmının kura dışında tutulması iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Muhtar Adayı Altaş, Kanal Fırat’ın konuğu oldu

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Gülşah Altaş, Kanal Fırat Televizyonunun canlı yayın konuğu oldu.

Hamza Yanılmaz kabri başında anıldı

Elazığ eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Hamza Yanılmaz, vefatının 13. Yıldönümünde kabri başında anıldı.

Milletvekili Erol’dan, Bakan Göktaş’a Soru Önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM başkanlığına soru önergesi verdi. 

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Prof. Dr. Şimşirgil Elazığlılarla buluştu 

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konuk oldu. 

Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr.Erol Keleş ve beraberindeki heyet seçim çalışması doğrultusunda Kovancılar ilçesine ziyaretlerde bulundular. 

Başkan adayı Duran’a esnaftan yoğun ilgi

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Septioğlu: Kaynakları Sadece Milletimize Hizmet İçin Kullanacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçime sayılı günler kala temposunu artırarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Kültür Mahallesi'nin muhtar adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle halkı, muhtar adayı Altaş’a tam destek veriyor.

Erol: Biz başaracağız, Elazığ Belediyesi'ni alacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un proje tanıtım toplantısında yaptığı ve konuşma büyük karşılık buldu.

Başkan Adayı Duran’dan, esnaf ve vatandaş ziyareti

2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Septioğlu: Yapılan Yanlış Yatırmların Bedelini Elazığ Ödüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Eğer Belediyede saltanatı bitirirsek, lüksü, şatafatı, israfı önlersek yollar da yapılır, binalar da yapılır.

Elazığ İl Özel İdaresi asfalt sezonunu açtı 

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte İl Özel İdaresi de asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler bu kapsamda 2024 yılı faaliyet programında bulunan ortaçalı-küllük köylerinin bağlantı yolunda finisherle asfalt serimi yaptı. 

Toplam 5392 haber.