El emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı 

Elazığ Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Hicret Mahallesi sosyal tesislerinde açılan kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünler 'Yılsonu Sergisi' adı altında görücüye çıktı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Program 3-6 yaş oyun odası kursu öğrencilerinin mezuniyet töreni ve yılsonu gösterisi ile başladı. Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan bu tür kursların yıllardır sosyal tesiste gerçekleştiğini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Muhtar Gülbasan, “Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle halk eğitim müdürümüzün katkıları var burada. Ayrıca zaman zaman buranın giderlerini kendimiz karşılıyoruz. Bazen zorlanıyoruz ama buna rağmen yine devam ediyoruz” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar, “vatandaşlarımızın eğitimine katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi. Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya bu tür mahallelere ne kadar katkı sağlansa o kadar iyi” ifadelerini kullandı. 
ETSO Başkanı Asilhan Arslan “kadınların iş dünyasına dahil olması son derece önemli ve kıymetli ”dedi. Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da emeği geçenlere teşekkür ederek üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız ”ifadelerini kullandı. 
Milletvekili Demirbağ, “Allah hayırlı uğurlu etsin. Ben muhtarımıza teşekkür ediyorum. Her konuda üzerimize düşen bir şey olursa bizde her zaman üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi Konuşmaların ardından katılımcılar kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini inceleyip yapılan çalışmalar hakkında aldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN